#Розквітай з ДонорUA: 30 мешканців Рівного здали кров у коворкінгу «Атмосфера»

25 березня 2024 року, 18:07

23 березня у коворкінгу «Атмосфера» провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 30 людей здали кров, аби допомогти пацієнтам у лікарнях Рівненщини, насамперед — пораненим військовим із крововтратами. Забір проводили фахівці Рівненського обласного центру служби крові.

«Сьогодні ми всі маємо допомагати — війську, людям, що втратили домівки та близьких, тим, хто працює над відновленням країни. Та для того, аби мати про це ресурс, піклуватися слід і про себе самих. Кампанія #Розквітай — саме про це. Аби ділитися кров’ю, слід мати гарне здоров’я, а отже — дбати про нього. В межах кампанії ми втілюємо ініціативи, які допомагають донорам краще потурбуватися про себе та якісно й цікаво провести час», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Серед гостей події розіграли павербенк від бренду Gelius, який підтримує наші проєкти вже понад 3 роки.

«Колектив коворкінгу «Атмосфера» радий долучитися до прекрасної ініціативи популяризації донорства в Україні. Наш громадянський обовʼязок — підтримувати та допомагати одне одному. Особливо коли це стосується життя та здоровʼя», — підсумовує команда «Атмосфери».

У межах кампанії в Рівному відбулася також виставка #Побач у ТРЦ «Злата Плаза», на відкритті якої 56 містян безплатно дізналися свою групу крові.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучайтеся:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.