Всесвітній день донора крові у Дніпропетровську

n/a

13 червня 2015 року, 17:25

Щорічно 14 червня весь світ відзначає Всесвітній день донора крові. Цього року основна мета кампанії - висловити подяку донорам крові, які щодня рятують людські життя шляхом надання своєї крові, і закликати більше число людей в усьому світі добровільно і регулярно здавати свою кров під гаслом «Здавайте безкоштовно, здавайте часто. Донорство крові - це важливо ». Дніпропетровськ також приєднується до святкування: 14 червня в 17.00 на площі біля Пасажу відбудеться святковий концерт «Дякую, шо рятуєш моє життя!»

Захід ініційовано Асоціацією молодих донорів України donor.ua за підтримки центру мистецтв "Образ", "Арт-толоки" і Приватбанку. У програмі - вокальні номери, декламація віршів, танцювальний номер і, звичайно ж, подяки донорам крові - людям, що допомагають рятувати життя. У просторі біля сцени будуть також мім і жива скульптура, а також жителів чекає невелика виставка фотографій, зроблених в мед. установах м Дніпропетровська з метою продемонструвати населенню великий спектр реципієнтів, яким потрібна донорська кров.

Крім концертної частини буде також вестися інформаційна діяльність: роздача листівок, спілкування з людьми з метою підвищення інформованості по темі донорства крові, запис бажаючих в базу донорів. Всі бажаючі зможуть поставити питання, розвіяти страхи і долучитися до прекрасного - до прекрасного способу рятувати життя людей - донорства крові!

А безпосередньо здати кров у рамках свята можна буде 15-го червня з 8.00 до 12.00 на Обласній станції переливання крові (вул.Героїв Сталінграду, 17).

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.