Креативний простір "Часопис" пропонує донорам безкоштовну участь у своїх подіях

n/a

8 лютого 2016 року, 13:48

alt text

Креативний простір "Часопис" за декілька років існування перетворився на креативний центр, де зустрічаються підприємці, стартапи і просто активні люди. Майже кожного дня в Часописі проходять цікаві зустрічі на різноманітні теми - ІТ, бізнес та стартапи, культура та мистецтво.

Не можу не відзначити один з лекторіїв Часопису під назвою "Public Science" - серії подій, мета яких - популяризація науки в Україні. Серед недавніх подій - лекції «Нанотехнології в медицині майбутнього», "Кава: енергія, смак чи залежність?", "Вакцинація: корова, що рятує?", «Нейродегенеративні захворювання: хвороби Альцгеймера, Паркінсона та розсіяний склероз» та інші.

Ми раді повідомити, що кративний простір "Часопис" долучився до проекту ДонорUA в якості партнера. І тепер донори можуть обміняти свої накопичені бали на квиток на будь-яку лекцію чи подію, що проходить на базі простору.

Сподіваємось, що креативна аудиторія також долучиться до нашеого проекту в якості донорів та волонтерів!

Сайт простору: http://www.chasopys.ua/, фб: https://www.facebook.com/ProstirChasopys.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.