Як неприбутковій організації отримати корпоративну пошту на базі Office 365?

Як отримати Microsoft Office 365 неприбутковим організаціям.

22 березня 2016 року, 22:33

alt text

В будь-яких організаціях ефективний процес комунікації є запорукою успіху. Неприбуткові організації не є виключенням. Пошта, календар, документообіг, сумісна робота над документами, чати, колективні розсилки - все це може підвищити ефективність роботи.

Наша команда ДонорUA працює лише з кращими інструментами та технологіями. Що може бути краще хмарного Office 365? Правильно, лише безкоштовний Office 365. І я хочу поділитись тим, як його отримати неприбутковим організаціям.

Перш за все потрібно отримати Microsoft Account. Якщо його у вас немає - створіть його тут. Можна прив'язати існуючу електронну адресу.

Далі йдемо на сторінку, де описані пропозиції компанії Майкрософт для неприбуткових організацій. Реєструємо організацію, обираємо домен (в нашому випадку donor.ua), завантажуємо скани офіційних документів організації і чекаємо на підтвердження організації. Важливо надати скан довідки про неприбутковий статус організації. Поки триває процес валідації (30 днів), ви можете користуватись тріал версією продукту (до 300 користувачів).

alt text

Партнером компанії Майкрософт є організація TechSoup, яка здійснює валідацію неприбуткових організацій і забезпечує підтримку.

Після того, як ви отримали підписку Office 365, ви можете:

  • створювати поштові скриньки в вашому домені, наприклад, ***@donor.ua;
  • створювати спільні скриньки, наприклад, support@donor.ua, до якого має доступ декілька людей;
  • можливість отримувати пошту через веб, десктоп чи на мобільних пристроях (для цього потрібно обрати Exchange/Office 365 і ввести свій логін/пароль);
  • створювати групові діалоги;
  • додавати файли, замітки і зберігати їх на Onedrive;
  • планувати зустрічі в календарі;
  • і багато чого іншого.

Це все безкоштовно до 300 користувачів (більш ніж достатньо для неприбуткової організації).

Користуйтесь!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.