"Сучасне донорство крові в Україні. Проект ДонорUA" в Дніпропетровську

В Дніпропетровську у книгарні "Є" відбулася перша зустріч з мешканцями міста, спрямована на підвищення інформованості населення

18 травня 2016 року, 21:28

В Дніпропетровську у книгарні "Є" відбулася перша зустріч з мешканцями міста, спрямована на підвищення інформованості населення. Це початок просвітницької діяльності АМДУ, адже завжди відчувалася нестача інформації серед людей, наявність міфів та нерозуміня багатьох важливих аспектів донорства. Саме тому ми ініціювали спілкування у неформальній обстановці і запросили всіх бажаючих, щоб розказати про сучасне донорство крові в Україні та проект DonorUA, і кожен зміг поставити питання, поділитися думками, надихнутися на майбутні кроводачі і зустрітися з однодумцями.

alt text

Говорили про проблематика донорства в Україні, шляхи вирішення проблем, роль соціуму в цьому процесі, про Асоціацію молодих донорів України та проект DonorUA. І, звісно, для потенційних донорів розповідали, здавати кров, обмеження, можливості, користь і т.д.

Дякуємо всім, хто прийняв участь в нашій зустрічі! Було багато наших донорів, були й нові обличчя. Сподіваємося, кожен дізнався для себе щось цікаве та корисне. Вдячні незнайомій жінці, яка випадково долучилася до нас і розповіла цікаві речі з радянських часів, які нам були невідомі. Добре було послухати реальні історії, ситуації, разом шукати відповіді - долучилися майже всі присутні. Були й питання, на які ми не змогли дати відповідь - дякуємо, це поштовх для розвитку, вже готуємось до наступної зустрічі! Звісно дуже вдячні Книгарні "Є" - окрім того, що в них відбуваються класні заходи, там ще й купа неймовірної літератури! З нами чи без нас - обов'язково зайвітайте туди!

Хто не дійшов на першу зустріч - слідкуйте за новинами, сподіваємось повторити!

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.