Відбувся черговий день донора у лікарні Мечникова, м.Дніпро

27 травня лікарня Мечникова у Дніпрі знову зібрала сотні донорів крові.

27 травня 2016 року, 18:55

alt text

27 травня лікарня Мечникова у Дніпрі знову зібрала сотні донорів крові. Більше п’ятисот людей виявили бажання здати кров - студенти дніпровських вишів разом зі своїми ректорами, курсанти, військовослужбовці, різні категорії громадян міста. Більше 140 л крові подарували сьогодні дніпряни нашим захисникам! Це було видовищно та епічно. Країна не бачила подібних акцій, а тут – щоразу такий масштаб!

alt text

Ми пишаємося Дніпром, мешканці якого весь час військового конфлікту стають плечем до плеча при кожному заклику і допомогають нашим лікарям рятувати бійців. Такі заходи - найкращий індикатор розвитку суспільства.

Ми вдячні лікарні Мечникова за таке натхнення і сприяння розвитку донорства, адже дуже багато людей у таких акціях стали донорами вперше, і вже не перший рік повертаються знову і знову!

Ми вдячні Дніпропетровській обласній станції переливання крові, яка вже два роки самовіддано приймає неймовірну кількість донорів і працює до останнього!

alt text

Ми вдячні кожному, хто здає кров, виявляє небайдужість, демонструє єдність!

Слава Україні!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.