"Сінево" надасть донорам крові знижку 50% на донорські аналізи та 5% на всі послуги

В рамках співпраці ДонорUA та мережі лабораторій "Сінево / Synevo".

30 травня 2016 року, 21:47

alt text

«СІНЕВО» — європейська мережа медичних лабораторій в Україні, надасть 50% знижку на донорські аналізи та 5% знижку на всі послуги для донорів крові, що зареєстровані в системі ДонорUA. Знижка розповсюджується на аналізи, що виконуються лабораторією в Україні, окрім Фібромакса, Фібротеста, Генофібротеста, Каріотипування та Комплексної імунограми.

Важливо! Для того, щоб мати можливість скористатись акцією, потрібно мати хоча б одну підтверджену кроводачу! Додайте в персональний кабінет одну або більше кроводач та відправте їх на розгляд. Після того, як кроводача буде підтверджена, ви матимете можливість користуватись знижками. Акція дія за умови оформлення та оплати послуг на сайті та не розповсюджується на інші види замовлень.

Перелік аналізів, що приймають участь в акції:

  • 1035 Вірус гепатиту B (HBV), HBsAg (австралійський антиген), якісне визн.
  • 2013 Вірус гепатиту C (HCV), антитіла сумарні
  • 2040 Treponema pallidum, сумарні антитіла
  • 1042 Аланінамінотрансфераза (АЛТ, ALT)
  • 4018 Клінічний аналіз крові (24 показники; автоматизований)
  • 4020 Аналіз крові на ретикулоцити з підрахунком ретикулоцитарн. індексу
  • 1047 Білок загальний
  • 1168 Пакет № 4.11. "Розширені білкові фракції" (12 показників; загальний білок, альбумін (абс. та відн.), фракція альфа-1-глобулінів (абс. та відн.), фракція альфа-2-глобулінів (абс. та відн.), фракція бета-глобулінів (абс. та відн.), фракція гамма-глобулінів (абс. та відн.), А/Г)

Чому саме акцент ми зробили на вищенаведений перелік?

Відповідно до Порядку медичного обстеження донорів крові та (або) її компонентів донорську кров перш, ніж використовувати обов"язково перевіряють. У зв"язку з тим, що донорів можуть відводити тимчасово від кроводач, керуючись отриманими аналізами зі станції переливання, ми хотіли б і даємо змогу додатково кожному донору перевірити достовірність аналізів в приватній лабораторії з 50% знижкою. Є різні випадки і результати аналізів з державних лабораторій інколи можуть бути неточними в силу використання методів перевірки крові ІФА чи ІХЛА.

Про "Сінево"

Мережа лабораторій «Сінево / Synevo» входить до медичного холдингу Medicover і складається з 41 лабораторії у Східній та Центральній Європі: Німеччина, Польща, Румунія, Білорусь, Туреччина, Україна, Грузія, Молдова, Сербія. Штаб-квартира медичного холдингу Medicover — м. Брюссель, Бельгія.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.