Фестиваль "Файне місто" запрошує донорів крові 7-10 липня у Тернопіль

Файне місто запрошує донорів крові на фестиваль вільних людей!

8 червня 2016 року, 11:54

alt text

Фестиваль “Файне Місто” – це міжнародний музичний фестиваль, який відбувається у першій декаді липня щорічно з 2013 року.

“Файне Місто” є одним з небагатьох українських фестивалів, де перетинаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс- музику виконують тільки кращі музичні українські та іноземні виконавці на шести сценах фестивалю, які творять музичну частину фестивальної програми.

В 2016 році фестиваль “Файне Місто” відбуватиметься 7-10 липня у чотириденному форматі на території міжнародного аеропорту “Тернопіль”, що є новинкою для фестивалів формату open-air на території України. Його відкриття буде в день святкування народного свята Іван Купала, закриття фестивалю буде супроводжуватися виступом європейських хедлайнерів та прямою трансляцією фінального матчу чемпіонату Європи з футболу.

Організатори фестивалю люб'язно погодились підтримати донорський рух та надали 5 безкоштовних квитків.

Щоб отримати квиток вам необхідно:

  • бути зареєстрованим на сайті ДонорUA;
  • в персональному кабінеті на сторінці "Мої бонуси і подарунки" обрати подарунок "Квиток на фестиваль Файне місто" і отримати персональний промокод;
  • 24 червня ми проведемо розіграш серед всіх донорів, що виявили бажання потрапити на фестиваль, і випадковим чином за допомогою сервісу random.org оберемо переможців. Буде розіграно три комплекти квитків: два комплекта - по два квитка і один комплект - один квиток.

Єдиною умовою отримання квитків є наявність хоча б однієї кроводачі за останні 12 місяців, підтвердженої адміністратором сайту.

alt text

Детальніше про фестиваль: http://fainemisto.com.ua Фестиваль в ВК: http://vk.com/fainemisto Фестиваль в FB: https://www.facebook.com/fainemisto

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.