День донора у Дніпровській лікарні швидкої допомоги

17 серпня виїзна бригада Дніпропетровської обласної станції переливання приймала донорів у відділенні трансфузіології Лікарні швидкої допомоги.

2 вересня 2016 року, 13:17

alt text

17 серпня виїзна бригада Дніпропетровської обласної станції переливання приймала донорів у відділенні трансфузіології Лікарні швидкої допомоги. ДонорUA запрошували людей здати кров на користь лікарні, адже влітку кількість нещасних випадків висока, а донорів традиційно менше. Більше 70-ти чоловік відгукнулися і прийшли, здали 63, всім дякуємо! У лікарні проходять лікування дуже багато реципієнтів, що гостро потребують великій кількості донорської крові - ДТП, шлунково-кишкові кровотечі, ножові поранення і т.д. Потреба завжди велика і термінова, тому завжди актуально здати кров на користь цього медичного закладу , до того ж безпосередньо на базі лікарні. Відділення трансфузіології дуже гостинне і професійне, разом з ними ви зможете допомоги багатьом важким пацієнтам!

І звичайно ж не забуваємо реєструватися в базі донорів. Тільки завдяки вам вдається допомагати!

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.