"Dnepr Mafia Clan" запрошує дніпровських донорів на "Мафію"

Ви давно мріяли спробувати себе в грі «Мафія»? Або досвічений гравець, але немає гідної компанії? «Dnepr Mafia Clan» надає нашим донорам безкоштовний сеанс гри в Мафію для дорослого або для дитини!

23 вересня 2016 року, 14:23

Мафія - це командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, що моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості з неорганізованою більшістю.

alt text

Ви давно мріяли спробувати себе в грі «Мафія»? Або досвічений гравець, але немає гідної компанії? «Dnepr Mafia Clan» надає нашим донорам безкоштовний сеанс гри в Мафію для дорослого або для дитини! Обмінюйте бали в особистому кабінеті на промокод, повідомляйте його ведучому та долучайтесь до команди "мафіозі"!

«Мафія» від «Dnepr Mafia Clan» - дійсний сплеск емоцій і драйву. У наш час гра мафія - один з кращих способів відпочити в компанії. Граючи, ви не тільки отримуєте інтелектуальне задоволення, але ще і тренуєте свою промову, контроль емоцій, вміння переконувати, пам'ять, логіку і багато інших особистих якостей. Серед послуг клубу - проведення гри у Мафію, в тому числі дитяча мафія, організація заходів, в тому числі закритих, виїзні заходи та тренінги.

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.