Наш новий смачний бонусний партнер - Viva Pizza (Ужгород)

Донори отримають знижку в розмірі 30% на будь-яку піцу.

1 листопада 2016 року, 16:37

alt text

З великою радістю хочемо повідомити вам про нашого нового смачного бонусного партнера, а саме Viva Pizza Ужгород. Кожен з нас, де б не знаходився і чим би не займався, завжди може хоч трішечки робити хороші добрі справи. Саме так вирішив і наш партнер. Для всіх донорів, які щиро безкорисно подарували частинку себе для порятунку іншої людини, працівники Viva Pizza Ужгород теж готові зробити приємне, даруючи знижку в розмірі 30% на будь-яку піцу. А піца в них дійсно смачнюща. Піцеоли використовують ретельно відібрані інгредієнти найвищої якості та готують з них шедеври в різноманітному асортименті. Це і відомі Міланська, Гаваї, Кальцона Форчіто, так і ексклюзивні VIVA, Vitello, Vega та Шпінаціо.

З детальним переліком ви можете ознайомитися на сайті vivapizza.com.ua. Душу зігріває думка про те, що насправді людей з добрим серцем дуже багато.

Смачного вам!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.