Dnepr Donor Community: Вплив донорства на організм

Dnepr Donor Community знову зібрали донорів та потенційних донорів на неформальну зустріч у Книгарні Є у Дніпрі

27 листопада 2016 року, 16:41

Dnepr Donor Community знову зібрали донорів та потенційних донорів на неформальну зустріч у Книгарні Є.

У рамках чергової зустрічі ми обговорювали медичні аспекти донорства, процеси в організмі при крововтраті, про наявні незрозумілі протипоказання і обмеження, багато незрозумілих протипоказань з точки зору впливу на донора та на реципієнта. Нарешті в нашій команді професіонал, який пояснює всі моменти на вищому рівні. Відтепер ми знаємо трохи більше про зв’язок гормональної системи з донорством, про нюанси в харчування, навіть про будову вен! Діалог був дуже жвавий, дякуємо всім за участь, за питання!

Цього разу було багато нових облич. І вже традиційно до нас заходять цікаві люди з ідеями, пропозиціями і т.д. Цього разу ми мали розмову про розвиток донорства крові для тварин! Так і робляться зміни в нашому суспільстві.

І знову дякуємо гостинній Книгарні Є з найкращими співробітниками, найпрекраснішими книжками і найрізноманітнішими заходами! Матеріали чекайте незабаром на нашому сайті і до наступних зустрічей!

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.