Новорічна кроводача у Дніпрі

22 грудня більше 80 донорів завітали до Дніпропетровської обласної станції переливання крові, щоб зробити свій внесок в одужання багатьох людей.

24 грудня 2016 року, 16:27

alt text

22 грудня більше 80 донорів завітали до Дніпропетровської обласної станції переливання крові, щоб зробити свій внесок в одужання багатьох людей: поранених, діток і дорослих з онкогематології, вагітних та інших реципієнтів. Навіть з Кобеляк Полтавської області в цей день приїхали військові, щоб здати для бійців. Завдяки всім їм запаси станції напередодні новорічних вихідних поповнилися на майже 35 л крові! На період, коли донори святкуватимуть і на станцію приходитимуть менше, це дуже доречно.

Ми намагалися зробити цю передноворічну кроводачу якомога більш святковою. Донорів та лікарів в цей день вітав нереально позитивний Дід Мороз, все було за традиційним сценарієм: стільчики, вірші та подарунки.

alt text

alt text

alt text

Якщо ви не дійшли до станції переливання – у вас ще є шанс до 30 грудня! Можливо, це найкращий вчинок, який ще можна встигнути зробити цього року.

Дякуємо всім, хто прийшов у цей день і подарував частинку свого здоров’я тим, хто зараз так його потребує! Вітаємо всіх з Новим 2017 роком! Будьте здорові!

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.