#KyivDonorCommunity - Вплив донорства на організм

Тема зустрічі - "Вплив донорства на організм".

26 лютого 2017 року, 10:18

25 лютого ми провели #KyivDonorCommunity, де обговорили цікаві питання та тему донорства крові.

Ще минулого року в Києві ми прийняли рішення залучати людей як донорів, так і всіх охочих до обговорення хвилюючої теми - донорство крові. Скільки ми чуємо про потребу крові та її компонентів для хворих, життя яких залужить від нашої з вами небайдужості. Та майже ніколи ви не знайдете матеріалів чи зустрічей, де можна поспілкуватись донорам. Тожми вирішили не гаяти часу та розпочати таку активність, де відкриваємо світ донорства з різних сторін.

Зустріч в лютому пролила світло на питання впливу донорства крові на організм людини.

alt text

ВМГО "Асоціація молодих донорів України", проект ДонорUA та Radisson Blu Hotel Kyiv гостинно приймали всіх гостей, хто виявив бажання долучитись до нашої розмови та поспілкуватись на тему міфів про донорство, а також як реагує організм на здачу крові. Піднімали цікаві питання про безпечність та небезпеку бути донором крові.

alt text

Марія Шемет-Іванова, лікар-інтерн відділення трансфузіології Центру дитячої кардіології та кардіохірургії вичерпно донесла інформацію про те хто ж все таки може бути донором крові, а хто ні. Кому донорство корисне та як правильно готуватись до такої водночас простої і важливої процедури.

alt text

Анатолій Корнутяк, Лікар-терапевт, вертебролог, медичний гід, спеціаліст з профілактичної медицини розповів про фізіологічні особливості організму та його реакцію на донорство. Які є переваги для людини.к оли вона є донором крові та/або її компоентів. Та надважливе питання підняв про довголіття життя. А ви знаєте чому жінки живуть довше за чоловіків? Сподіваємось, що так. А от всі наші гості точно тепер знають рецепт довголіття, котрий криється в донорстві крові та її компонентів.

Презентація Анатолія:

alt text

Ірина Славінська - президент ВМГО "Асоціація молодих донорів України", засновник проекту ДонорUA відкривала шляхи боротьби зі своїми страхами перед донацією. Як себе підготувати самостійно та чому вперше варто здавати кров або її компоненти в компанії вже досвідчених друзів чи під час акцій та багато інших питань було обговорено на заході #KyivDonorCommunity

KyivDonorCommunity буде проходити щомісяця, тож слідкуйте за нашими новинами, будьте активними учасниками і не пропустіть важливі теми.

До наступних зустрічей!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.