У Новомосковську на Дніпропетровщині відбувся круглий стіл по донорству крові

28 травня представник ДонорUA у Дніпрі відвідав круглий стіл по донорству крові, організований Національним Корпусом Новомосковщини.

29 травня 2017 року, 14:53

28 травня представник ДонорUA у Дніпрі відвідав круглий стіл по донорству крові, організований Національним Корпусом Новомосковщини. Раді бачити розуміння проблеми та зацікавленість в невеликих містах!

Активісти запросили всіх бажаючих містян, кому небайдужа тема донорства крові, та презентували проект «Ми однієї крові», основною метою якого є популяризація безоплатного донорства в Новомосковську та Україні в цілому, пошуку та залучення нових донорів та інформування населення щодо необхідності здавати кров. В рамках проекту вже відбулося декілька акцій у Новомосковську. Представниця Асоціації презентувала всеукраїнську платформу для рекрутингу донорів DonorUA та більш детально розповіла про всі нюанси донорства. Учасники зустрічі скористалися нагодою та ставили питання. Сподіваємося тепер побачити всіх присутніх у центрах крові на донаціях!

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.