Рятуємо життя разом!

З 30 жовтня по 3 листопада активісти ГО "Разом.UA" ініціювали акцію "Рятуємо життя разом!"

6 листопада 2017 року, 08:14

З 30 жовтня по 3 листопада ДонорUA разом з активістами ГО "Разом.UA" ініціювали акцію "Рятуємо життя разом!" для допомоги маленьким пацієнтам Центру матері та дитини ім.Руднєва. Захід для цього закладу у Дніпрі проходив уперше. У закладі рятують діток з патологіями новонароджених, діток, що потребують складних хірургічних втручань тощо.

За 2016 рік проліковано 9605 дітей, переливали кров 421 дитині. Всього було 726 інфузій: відділення неонатології 30 хворих 36 інфузій, реанімація 86 дітей 189 трансфузий, хірургічне відділення 81 хворий 133 інфузії, відділення патології новонароджених 34 хворих, 37 трансфузий. Потреби лікарні у донорській крові досить великі, тому допомога кожного, хто долучився до акції - неоціненна!

Протягом тижня до станції переливання завітали студенти дніпровських вишів: медичної, металургійної, юридичної академій, аграрного університету тощо. Також відгукнулися студенти технікумів, коледжів, пересічні громадяни. Щиро дякуємо кожному небайдужому! Разом нас було близько 150, до донацій допустили 119 осіб.

Сподіваємося, ми ще неодноразово повторимо цей шляхетний вчинок РАЗОМ з вами!)

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.