Акція "Мені потрібна твоя кров!" в Одесі

Хелловін в Одесі: 60 донорів та море креативу.

9 листопада 2017 року, 10:40

Донорська акція на Хелловін – це родючий грунт для творчості та креативу. Волонтери ДонорUA в Одесі використали його на повну: 31 жовтня на обласній станції переливання крові пройшов кривавий вівторок під гаслом #мені_потрібна _твоя _кров!

alt text

А ще тематичні фотозони, кекси у формі привидів, подарунки та розіграші – наші волонтери доклали чимало зусиль, щоб донори не нудьгували. І ці старання виправдалися! Цілих 60 донорів бешкетували та рятували життя разом із нами.

alt text

Наші герої могли поласувати солодощами від Асоціації Шеф-кухарів Півдня України та отримати подарунки від Центру Спеціальної підготовки Одеси та paramedic.ua. Крім цього серед донорів розіграли три вечері на дві персони від Асоціації Шеф-кухарів Півдня України.

alt text

Сподіваємося, ця кроводача надовго запам’ятається як учасникам акції, так і працівникам станції. Разом доводимо, що донорство може бути не лише важливим і корисним, але й веселим!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.