Зимові подарунки: донорська субота у Дніпрі

2 грудня у Дніпрі відбулася акція "Донорська субота". Обласна станція заготувала 14 літрів донорської крові і провела маленькі лекції з трансфузіології.

4 грудня 2017 року, 09:15

alt text

Вихідні у Дніпрі відзначилися довгоочікуваною донорською суботою. У відповідь на численні прохання містян, обласна станція переливання працювала у суботу 2 грудня. Вкотре дніпряни могли здати кров без відриву від роботи чи навчання.

Нагодою скористалися студенти Дніпропетровського національного університету, Медичної академії, Медичного коледжу та пересічні громадяни. Крім цього, студентки медичного коледжу виявили бажання стати волонтерами. Паралельно з прийомом донорів, співробітники станції фактично провели дівчатам декілька лекцій з різних аспектів трансфузіології.

У підсумку на станції плюс 15 літрів крові, у нас – плюс чотири волонтери, а для реципієнтів – довгоочікувана донорська допомога.

Дякуємо всім за такий продуктивний вихідний!

alt text alt text alt text alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.