Корпоративний день донора у Winner

Winner Group Ukraine долучається до донорського руху! Разом із ДонорUA компанія провела корпоративний день донора.

14 грудня 2017 року, 07:35

alt text

Головний автомобільний дистриб’ютор в Україні, ексклюзивний автомобільний спонсор Національної збірної команди України з футболу та меценат численних благодійних проектів Winner Group Ukraine приєднується до донорського руху. Соціальна відповідальність компанії не обмежується благодійними внесками та сплатою до бюджету України 1 млрд гривень податків: Winner дає змогу долучитися до благодійності власним працівникам – ставши донорами та врятувавши життя.

alt text

1 грудня до головного офісу Winner Group Ukraine завітали гості – бригада Київського обласного центру крові та волонтери ДонорUA. Здачу крові було організовано прямо в офісі. Із самого ранку біля столику реєстрації був ажіотаж – схвильовані працівники, що ретельно готувалися до донорства, поспішали на кроводачу. Бажання здати кров виявили 34 співробітники, допустили до кроводачі 26. Ті, хто не зміг здати кров, засмутилися, адже серйозно підійшли до підготовки і хотіли допомогти. Бригада Центру крові щиро раділа донорам:

“Завдяки прекрасній організації, заготовлену під час акції кров, ми встигли доставити до Центру крові, обстежити та розділити на компоненти – і вже в кінці робочого дня вона була в експедиції.” – розповідає керівник виїздної бригади Київського обласного центру крові Сергій Лисовенко.

alt text

Після здачі донори емоційно ділилися враженнями один з одним. Для більшості з працівників Winner це був перший донорський досвід, але й були ті, хто не вперше долучався до доброї справи.

“Все пройшло чудово, співробітники були щасливі.Це прекрасна добра ініціатива, яка допомагає переглянути ставлення до донорства” – вважає менеджер з онлайн клієнтоорієнтованості Анастасія Войткевич.

alt text

ДонорUA вдячний Winner за співпрацю та відкритість до соціальних ініціатив. Засновниця ДонорUA Ірина Славінська розказала про важливість таких акцій:

“Корпоративне донорство - це культура компанії. І я щиро радію, коли компанії готові приймати такі ініціативні кроки і запрошувати всіх співробітників ділитись частинкою добра. Одна людина може мало, в об’єднанні – наша сила. Разом ми спроможні змінити ставлення до такої важливої справи як донорство”.

Ви також можете зробити свій внесок у порятунок життів та розбудови донорського руху в Україні. Вагання зайві – напишіть нам, і ми вам допоможемо зробити для компанії таку знакову подію.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.