Видавництво "Наш Формат" стало партнером бонусної програми

Відтепер донори, що здають кров та підтверджують кроводачі на ДонорUA, можуть безкоштовно отримати електронну книгу видавництва "Наш Формат".

17 грудня 2017 року, 13:06

alt text

Краще україномовне нон-фікшн видавництво "Наш Формат" підтримує донорський рух.

Видавництво стало партнером бонусної програми. Відтепер наші донори зможуть за певну кількість балів безкоштовно отримати електронну версію книги "Нашого Формату". Зробити це можна в особистому кабінеті, у вкладці "мої бонуси і подарунки".

«Наш Формат» створює ділову літературу, яка надихає та пропонує креативні рішення. Це якісний інтелектуальний продукт, вироблений в Україні. «Наш Формат» видає:

  • мемуаристику, яка мотивує та навчає, змушує пишатися героями та дозволяє вчитися на їхніх помилках;
  • наукпоп, який розширює світогляд та дає можливість поглянути на сучасні проблеми з іншого ракурсу;
  • художню літературу, що підштовхує до роздумів, бо хочемо йти пліч-о-пліч з вдумливими людьми.

«Наш формат» видав понад 200 перекладів українською мовою, серед яких «Атлант розправив плечі» Айн Ренд, «Моє життя та робота» Генрі Форда, «Чому нації занепадають» Дарона Аджемоґлу та Джеймса Робінсона, «Від нуля до одиниці» Пітера Тіля, «Сила інтровертів» С’юзан Кейн, «Чорний лебідь» Нассіма Ніколаса Талеба тощо.

У 2015 році «Наш Формат» посів 7 місце серед 20 найкращих видавництв за даними Forbes Ukraine. Ми намагаємося й надалі наполегливо працювати, щоб підтримувати належний рівень виробництва.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.