Музей Історії Туалету м.Києва відкриває літній сезон у якості партнера ДонорUA!

Музей Історії Туалету м.Києва дає можливість донорам ДонорUA отримати за кроводачу безкоштовний квиток на унікальну екскурсію про розвиток побутової культури людства на протязі цивілізації з первісного часу до сьогодення.

1 червня 2018 року, 15:51

List item

До партнерів бонусної програми ДонорUA приєднався Музей Історії Туалету в м. Києві! Рекордсмен Книги рекордів Гіннеса за «Найбільшу колекцію сувенірних унітазів», власник унікального видання – книги «Мировая история (туалета). Том 1», аналогів, якої немає в світі та номінант конкурсу «Найкращий європейський музей року 2015» чекає на донорів, які розміняють 100 балів за кроводачу на квиточок у світ розвитку побутової культури людства на протязі цивілізації з первісного часу до сьогодення. Це місце здатно зачарувати кожного захопливою екскурсією, яка завершиться переглядом коротких тематичних фільмів у власному кінозалі музею!

Щомісяця музей надаватиме 10 квитків, тож поспішай обрати цей бонус!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.