"Кращий подарунок - життя" до Дня Святого Миколая у Дніпрі

17-19 грудня на Дніпропетровській обласній станції переливання крові відбувалася акція "Найкращий подарунок - життя". Метою було поповнити запаси банку крові на користь маленьких пацієнтів Центру матері та дитини ім.проф.Руднєва, а також зібрати подарунки до свята для дітей, що перебувають у лікарнях міста. Загалом за період акції для Центру матері та дитини зараховано крові від 212 донорів!

23 грудня 2018 року, 19:37

17-19 грудня на Дніпропетровській обласній станції переливання крові відбувалася акція "Найкращий подарунок - життя". Метою було поповнити запаси банку крові на користь маленьких пацієнтів Центру матері та дитини ім.проф.Руднєва, а також зібрати подарунки до свята для дітей, що перебувають у лікарнях міста. Загалом за період акції для Центру матері та дитини зараховано крові від 212 донорів! Цього разу з нами здавали кров пересічні громадяни, військові, рятувальники служби ДСНС України у Дніпропетрвоській області, студенти аграрного університету та медичної академії, особлива подяка Дніпропетровському державному університету внутрішніх справ.

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Багато організацій та мешканців міста відгукнулися також на заклик принести подарунки для відділення педіатрии у Центрі матері та дитини та відділення урології Обласної дитячої лікарні. Серед них компанія "Біосфера", Головне управління ДСНС України у Дінпропетровській області, кафедра акушерства та гінекології Медичної академії та багато інших.

alt text

alt text

Дякуємо партнерам, які з вдячністю до донорів надали заохочувальні подарунки для всіх, хто здав кров: знижка 50% на навчання у навчальному центрі "Автошкола", місяць безкоштовних ззанять у спортивному клубі Легенда, квитки у Дніпровський академічний театр драми та комедії, знижка на вівідування квестів від X-Room, можливість безкоштовно відвідати курс надання першої медичної допомоги від Дніпро ТакМед. Також протягом всіх троьх днів донорів чекали гарячий чай від компанії Alokozay та напої від компанії Coca Cola. А завдяки підтримки БФ "Дітяс Нікополя" наші донори отримували довгоочікувані браслети)

Дякуємо всім ЗМІ та лідерам думок, які допомогли залучити людей. Дякуємо нашим незамінним волонтерам, які своєю працею значно підвищили ефектиивність заходу. Також важливий результат: плюс 70 реєстрацій в базі донорів системи ДонорUA за період акції!

Більше фото тут: https://www.facebook.com/pg/krov.ua.dp/photos/?tab=album&album_id=1980670258676402

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.