«Кращий подарунок - життя» у 5 містах України

n/a

11 січня 2019 року, 10:07

Всеукраїнська акція ДонорUA «Кращий подарунок - життя» - це новорічна хвиля добра, яка пробігла п’ятьма містами України. У фантастичній, святковій атмосфері здали кров 403 донори (кожен з яких врятував до 3 життів). Як це відбувалося у кожному з міст?

Львів

alt text

18 грудня львів‘яни змогли стати частинкою великої справи. У дружній атмосфері всі бажаючі змогли стати донорами. Завдяки партнерам, сміливці отримали не лише заряд позитиву, а й приємні, смачні подарунки! Цікаво, що печиво, яким пригощали донорів, ми пекли самі 😃

Біла Церква

alt text

У теплій компанії однодумців змогли здати кров 50 жителів Білої Церкви. За рішучість та бажання рятувати людські життя всі отримали класні подарунки від партнерів, поласували смачненьким та врешті-решт походили у модних шльопанцях від Київського обласного центру крові!

Дніпро

alt text

Сміливі дніпряни у період акції рятували життя маленьких пацієнтів Центру матері та дитини. Загалом вдалося зібрати кров 212 донорів та величезну кількість подарунків для діточок, що перебувають у лікарнях міста. Здати кров змогли всі бажаючі: громадяни, студенти, військові, рятувальники служби ДСНС, за що отримали безліч подарунків і довгоочікувані браслети «Я донор крові»!

Одеса

alt text

Неймовірну святкову атмосферу під час донорської акції в Одесі створювала чудова команда та спонсори. Кожен донор крові, який поділився частинкою себе заради іншого, отримав потужний заряд добра, радості і звісно подарунків 😃 У день акції одесити лишили всі свої справи і прийшли на допомогу. Банк крові поповнили 90 донорів - справжній рекорд для міста!

Київ

alt text

Під час всеукраїнської акції 37 донорів крові та інші доброзичливі кияни зібрали разом величезну «Коробку хоробрості» з подарунками для діточок. Книги, ігри, солодощі - все це відправили до Обласної лікарні у відділення дитячої онкогематології для того, щоб до діток прийшов справжній Святий Миколай! Донорам дарували гостинці, подарункові сертифікати від спонсорів та фотографували у яскравій фотозоні 😃

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.