«Зовсім не страшна книга»: книга про життя після поганих новин з лікарні

Підтримай проект на Спільнокошті.

28 січня 2020 року, 12:22

alt text

Підтримай проект на Спільнокошті або зроби передзамовлення.

«Зовсім не страшна книга про життя, смерть і все, що поміж ними» розповідає, як прожити погані новини, як спілкуватися з хворою людиною, як організувати догляд вдома і що робити, якщо смерть станеться вдома або в реанімації, як знеболювати, як допомогти дітям пережити хворобу або смерть близької людини, як піклуватися про себе, коли хворіють близькі.

Книга буде корисною насамперед родинам пацієнтів. Досвід кожної сім’ї особливий: у когось несподівана реанімація серед ночі, у когось – місяці й роки хвороби. Книга враховує це.

Вона також допоможе медперсоналу спілкуватися з пацієнтами. Погані новини повідомляти складно. Але якщо людину не можна вилікувати, їй все одно можна допомогти. Ми безкоштовно розвеземо частину накладу по лікарнях, щоб лікарі могли давати її пацієнтам.

Урешті, «Зовсім не страшна книга» – для кожної людини: щоб впоратися зі своїми страхами або знати заздалегідь, що робити.

У книзі буде 350 сторінок на приємному папері і тверда обкладинка. Формат 180х120 мм. Планується надрукувати 1500-2000 примірників навесні 2020 року та представити книгу на Книжковому арсеналі. Вартість одного примірника 250 гривень.

Частину витрат на видання покрили гранти і внески кількох людей. Гроші збираються на підготовку книги до друку, сам друк і транспортні й поштові витрати на доставку примірників у лікарні.

Що більше збере «Спільнокошт», то більше сімей отримають свій примірник. Імена всіх, хто зробить внесок, будуть надруковані в книзі.

Робіть внесок, і разом ми допоможемо українським родинам у найважчі для них часи.

Підтримай проект на Спільнокошті або зроби передзамовлення.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.