ДонорUA створили Базу потреб лікарень щодо COVID-19

Ми створили окрему платформу https://donor.ua/aid на базі сайту ДонорUA, де лікарні можуть розміщувати інформацію про свої потреби, а представники соціально-відповідального бізнесу - реагувати та закривати ці потреби.

12 травня 2020 року, 04:37

alt text Українці вже втомились читати новини про ковід та чекати на відміну тимчасових заборон. Але незручна правда у тому, що вірус не спинився та кількість захворювань в Україні не зменшилась.Українські лікарні все ще потребують нашої допомоги, аби продовжувати рятувати людські життя.

За два місяці карантину через спалах пандемії COVID-19, різними людьми у різних куточках країни було реалізовано багато проєктів, спрямованих на боротьбу з вірусом та його наслідками.

Ми створили окрему платформу https://donor.ua/aid на базі сайту ДонорUA, де лікарні можуть розміщувати інформацію про свої потреби, а представники соціально-відповідального бізнесу - реагувати та закривати ці потреби. За час функціонування платформи у пілотному режимі нам вже вдалось скоординувати допомогу закладам охорони здоров’я Київської області.

Платформа ДонорUAAid буде працювати і після завершення карантину. Якщо ви зареєструєте заклад на платформі, можливість отримати допомогу за запитом залишиться доступною навіть через місяць чи рік після пандемії.

Отримати інформацію про потреби медичних закладів чи зареєструвати потреби закладу охорони здоров’я можна за посиланням https://donor.ua/aid/hospitals

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.