ДонорUA та бренд Gelius розпочинає ініціативу «Здаю кров, бо можу!»

n/a

30 березня 2021 року, 11:28

Для того щоб мобілізувати глобальну підтримку донорам в період критичної нестачі крові ДонорUA та бренд Gelius розпочинає ініціативу «Здаю кров, бо можу!»!

У період карантину донорська кров потрібна, як ніколи! Лікарі можуть врятувати життя пацієнтові, навіть якщо він втратив близько 70% крові.

Ініціатива «Здаю кров, бо можу!» створена, щоб попередити дефіцит крові в період локдауну та за для мотивації донорів.

Особливо в умовах локдауна важливо пам'ятати про поповнення банку крові, тож в якості заохочення буде оголошено для наших постійних і нових донорів розіграш крутих подарунків від партнера Gelius.

Умови прості та надихають стати донором:

  • бути зареєстрованим на сайті donor.ua і мати підтверджену донацію в кабінеті терміном від 1 січня і до 8 квітня 2021 року;
  • бути послідовником сторінок @gelius та @donor.ua в соціальних мережах.

Будемо вдячні за поширення інформації про розіграш! Відмічайте друзів в коментарях, які можуть стати донорами та робіть репости в сторіс, щоб більше людей дізнались про ініціативу - це теж допоможе врятувати життя! Пам'ятайте! Одна донація - рятує 3 життя.

Розіграш подарунків відбудеться 9 квітня 2021 р. на сторінці у Фейсбуці ДонорUA

10 переможців, яких ми оберемо за допомогою сервісу random.org отримають гаджети від Gelius з пам’ятним нанесенням за важливі вчинкі.

Що варто дізнатися про Gelius

  • український бренд, що постійно розвивається та пропонує цікаві продукти, які дарують круті емоції та практичні для кожного дня
  • компанія займається розробкою та виробництвом аксесуарів для мобільних телефонів та smart гаджетів.
  • широкий асортимент продукції Gelius включає в себе повну лінійку товарів аксесуарів для мобільних телефонів та корисних гаджетів для щоденного використання вдома.

Для багатьох людей добровільна здача крові — це почесна і благородна справа, адже люди, які віддають частку себе іншому, є справжніми громадянами своєї держави. Донор дарує шанс на збереження життя та одужання, ще один день народження.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.