Результати конкурсу DonorUA Art Project

В конкурсі взяло участь 78 учасників з різних країн світу.

15 червня 2021 року, 21:43

На цей конкурс нам надіслали 78 робіт із різних куточків світу, а саме: Бразилії, Нової Зеландії, Грузії, України, США, Китаю тощо. Ми отримали анімації, малюнки, фотографії та навіть вишиванки

Журі: Катерина Лихач, Аліна Головльова, Наталія Ткаченко, Надія Кушнір.

Наша команда створила онлайн-виставку, де представлені роботи від учасників (по 1 на людину). Також відібрали найкращі малюнки та анімації для всеукраїнської виставки. Сьогодні відкриття у Victoria Gardens у Львові, а через кілька днів стартує відкриття виставки у Gulliver у Києві.

Автори найкращих малюнків Міжнагородного конкурсу-фестивалю DONORUA ART Project: Коробко Маргаріта-Анастасія, Лоцька Юлія, Поліна Танич, Gwilym Devey, Позюмська Катерина, Thunder Rockets, Ana Miminoshvili, Рубан Юлія, Помогайбо Євгенія, Вале Ірина, Панич Артем, Балицька Катерина, Ромжа Олександра, (Викладач Сидорук О. В), Гусаковський Антон, Сичевська Влада, Лисенко Катерина, Цибульська Вікторія (Викладачка Роман Е. О.)

На виставку відібрали анімації таких митців: Попсуй Олена, Рахімова Анна, Балабанова Валерія, Лимарчук Олексій, Марінка Надія, Рачинська Тетяна, Руснак Ірина.

Переможницею конкурсу стала робота Руснак Ірини. Вона отримала на DONORUA AWARDS диплом, грошову винагороду та річну підписку на Projector.

Усім учасникам конкурсу впродовж кількох днів надішлемо дипломи та онлайн-посилання на виставку,

Влаштовувати такі заходи ще?)

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.