Візьміть участь у всеукраїнському опитуванні щодо стану донорства крові в Україні

Мета - оцінити рівень обізнаності громадян щодо проблем та викликів у сфері донорства.

7 липня 2021 року, 07:30

ДонорUA та Dig Data запустили масштабне опитування щодо стану донорства крові в Україні. Ми маємо на меті оцінити рівень обізнаності українців щодо цього питання. Ви можете допомогти отримати унікальні дані, важливі для реагування на проблеми донорства в країні.

Це — перше дослідження такого масштабу в Україні на відповідну тему. На основі дослідження будуватиметься комунікаційна кампанія щодо залучення населення до донорства. Також будемо знати, як залучити більшу кількість людей до здавання крові та дізнаємося найпоширеніші проблеми, із якими зіштовхуються донори. Команда ДонорUA буде вдячна, якщо ви поширите інформацію про подію у себе на сторінках.

Опитування можуть пройти охочі, що проживають на території України та досягли 18-річного віку. Фахівці з компанії Dig Data зберуть інформацію для аналізу, прогнозування та розробки покращення стану донорства в Україні.

DigData — дослідницьке агентство, яке вивчає потреби, ставлення та звички різних верств населення й споживачів брендів. Для опитувань як в Україні, так і за її межами застосовує кількісні та якісні методи. Компанія дотримується Міжнародного кодексу ICC/ESOMAR із практики проведення маркетингових і соціальних досліджень.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.