«Донер для донера»: як минула співпраця з SOCAR Energy Ukraine до Всесвітнього дня донора крові?

ДонорUA та SOCAR Energy Ukraine організували спільну ініціативу до Всесвітнього дня донора крові.

14 липня 2021 року, 09:59

Щороку у понад 1 млн людей діагностують рак. Більшість із них потребує переливання крові під час хіміотерапії. Також кров необхідна вагітним, потерпілим у непередбачуваних ситуаціях, пацієнтам під час операцій тощо. ДонорUA та SOCAR Energy Ukraine організували ініціативу до Всесвітнього дня донора крові. Спільними зусиллями ми хочемо заохотити активніше здавати кров. Ще для нас важливо віддячити тим, хто ділиться частинкою себе для порятунку інших. У чому полягає співпраця? Читайте детальніше у статті.

alt text

Що надихнуло на створення акції?

Всесвітній день донора має неабияке значення для розвитку відповідного руху. У це свято все більше та більше людей виявляють бажання здати кров. ДонорUA та АЗК SOCAR об’єднали зусилля задля створення цікавої ініціативи, щоби заохотити приходити в центри крові регулярно.

«Для нас життєво важливо доєднуватися до різноманітних ініціатив у цій сфері. Кожна залучена людина під час однієї донації може врятувати до трьох пацієнтів. Команда ДонорUA виявляє величезну повагу до організацій, які всім серцем хочуть зрушити стан справ в Україні та врятувати сотні та тисячі життів. Певні, що досягнемо цього спільними зусиллями», – сказали представники організації ДонорUA.

Акція «Донер для донора» – перша співпраця ДонорUA та SOCAR Energy Ukraine. Проте, вона показала себе вельми результативною вже з перших днів. Дві, на перший погляд, непоєднувані організації змогли створити приємний бонус для людей, які за першим закликом готові поїхати задля порятунку пацієнтів.

alt text

У чому полягала ініціатива?

Кожен, хто з 1 до 21 червня здав кров, міг прийти на АЗК SOCAR та отримати безкоштовно страву на грилі – донер (у піту завертають рублене м’ясо зі спеціями та салат зі свіжих овочів у соусі) – одну із найпопулярніших страв мережі. В акції брали участь АЗК SOCAR, що у Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Харківській та Черкаській областях.

Щоби отримати подарунок від SOCAR, потрібно було:

  • зареєструватися на сайті ДонорUA;
  • здати кров й отримати промокод за бонусною програмою на нашому сайті;
  • відвідати з 14 до 30 червня відвідати АЗК SOCAR та забрати свій подарунок.

«Донорство — це той унікальний шанс, коли допомога безпосередньо у твоїх руках. На загал, благодійність може бути дієвою, коли вона проста, систематична і, що дуже важливо, відображає цінності компанії. Донорство відповідає цим критеріям ідеально», — сказали представники SOCAR Energy Ukraine.

Після виконання всього лише кількох умов донори могли потішити себе приємним бонусом. Розуміємо, що підтримка донорів має велике значення. Такими подіями можемо не тільки підтримувати, але й популяризувати донорство. Незвичного формату акції набувають стрімкого резонансу та поширення.

alt text

Чи задоволені команди результатом?

Дієво популяризувати Інститут донорства можна завдяки регулярним і цікавим подіям та акціям. Саме однією із таких і стала благодійна подія «Донер для донера» у співпраці ДонорUA та SOCAR Energy Ukraine. На ініціативу відгукнулося 53 донори, а це – близько 160 врятованих життів! Бажання скористатися бонусом виявляли люди з різних, досить віддалених один від одного, куточків України. Тішить, що подія набула розголосу.

«Обожнюю, коли все полюбовно. Саме так і вийшло з компанією SOCAR Energy Ukraine. Оперативність, швидкість і відкритість нас об’єднали. Сподіваємося, що продовжимо разом бути корисними суспільству», – зазначила Ірина Славінська-Ріцнер, співзасновниця ДонорUA.

Важливість залучення бізнесу до популяризації донорського руху має чи не найбільший вплив. ДонорUA завжди відкритий до спільних проєктів. Під словом «спільний» ми говоримо про людей з обох сторін партнерства, які горять ідеєю розвитку донорства. Співпраця з компанією SOCAR Energy Ukraine — перше дієве партнерство в цьому сегменті. Команда ДонорUA сподівається, що сталість його буде пов’язана з подальшою реалізацією, адже разом можна масштабувати ініціативу, що популяризує донорство в Україні.

alt text

Довідка

SOCAR Energy Ukraine – дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджанської республіки. Представництво SOCAR було відкрито в Україні у 2008 році. Мережа АЗК преміумкласу налічує 57 заправних комплексів в 11 областях України та 2 нафтоналивних бункерувальники. У команді SOCAR є люди, які активно здають кров і компоненти крові задля порятунку пацієнтів. Вони прагнуть, щоби їх дії перейняла якомога більша кількість людей. Компанія SOCAR підтримує донорський рух в Україні і працює над тим, щоби він постійно зростав і розвивався.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.