Чим були особливі червневі Корпоративні дні донора?

Команда ДонорUA завжди відкрита до нових проявів підтримки донорського руху. Ми допомагаємо в проведенні Корпоративних днів донора, де беремо на себе виїзд медичної бригади, організацію лекції про донорство, подарунки охочим здати кров, створення оригінальної тематичної фотозони, публікації в соціальних мережах тощо.

27 липня 2021 року, 09:37

Команда ДонорUA завжди відкрита до нових проявів підтримки донорського руху. Ми допомагаємо в проведенні Корпоративних днів донора, де беремо на себе виїзд медичної бригади, організацію лекції про донорство, подарунки охочим здати кров, створення оригінальної тематичної фотозони, публікації в соціальних мережах тощо.

alt text

Корпоративний день донора із ZP Law office of Zoriana Pelekh

У червні три компанії проявили бажання повести подібну ініціативу. 2 червня допомогли в організації відкритої події «Крапля крові — початок моря життя». Подія була приврочена до дня народження Зоряни Пелех. Працівники компанії та всі охочі могли долучитися до свята та здати кров для тих, хто її потребує. Усе проходило в легкій і невимушеній атмосфері у Radisson Blu, Kyiv City Centre. Такі події підносять донорство на новий рівень.

«Головною причиною того, що ми підтримали цю ініціативу, стала критична ситуація з донорською кров’ю в Україні. Знаємо, що наразі існує гостра нестача крові в лікарнях, центрах, поліклініках… Наше суспільство дуже неохоче погоджується брати участь у подібних ініціативах. Після спілкування з людьми, які нас підтримали, ми зрозуміли, наскільки важливо популяризувати та розвивати такий благодійний напрямок. Хоч ми невелика компанія, але це — лише початок нашого соціально-відповідального розвитку. Для нас дуже важливо, що ми можемо робити гарні справи з такою колосальною підтримкою», — висловили свою думку спрівробітники ZP Law office of Zoriana Pelekh.

Здати кров виявили бажання співробітники, партнери компанії, друзі Зоряни, а також донори, зареєстровані в системі ДонорUA. Також долучилися і співробітники готелю Radisson Blu, Kyiv City Centre. Усі гості пили чай, спілкувалися, фотографувалися, проходили співбесіду у лікаря-реєстратора. Якщо стан здоров‘я допускав, то вони йшли до лаборанта, де здавали аналізи на визначення групи крові та рівня гемоглобіну. Близько 40 людей виявили бажання здати кров. Опісля всі могли відпочити та смачно поїсти. Подякою від компанії Зоряни Пелех був подарунок для кожного донора — павербанк із спеціальним нанесенням. Можете переглянути відео нижче та надихнутися атмосферою заходу.

«Коли приходить розуміння, наскільки це важливо, починаєш відчувати в собі силу та сміливість заохочувати людей на свою сторону…. Тепер наша мета — популяризація теми донорства та залучення більшої кількості людей», — сказала Зоряна Пелех.

Корпоративний день донора із компанією Ciklum

Ми неймовірно пишаємося компаніями, які об‘єднуються та разом здають кров. 11 червня у головному офісі Ciklum 50 членів команди долучилися до ініціативи та зробили донації для пацієнтів.

alt text

«Донорство для команди Ciklum – це не просто благочинна акція. Це можливість долучитися до важливої місії. Кожна донація крові здатна врятувати не одне життя. Це — і підтримка напрочуд важливої ініціативи, і, звісно, наш унесок суспільству», — висловили думку працівники Ciklum.

Компанія підтримує ініціативу вже не перший раз. За кілька днів до події коордиторка ДонорUA провела для команди Ciklum лекцію щодо донорства, де розповіла про те, кого вважають донором, як ним стати, кому переливають кров тощо. Також фахівці компанії Ciklum отримали інструкції та інфографіку, де розписані всі етапи донації. Заздалегідь підготовлені волонтери готувалися до донорства відповідально. Здати кров можна було із чудовим видом, який відкривався з 19 поверху.

alt text

Усі заходи команда ДонорUA проводить з дотриманням санітарних норм і соціального дистанціювання, тому попередньо всі могли зареєструватися на зручний і вільний час. Донори у приємній атмосфері заповнювали анкету, проходили реєстрацію та огляд у лікаря, пили чай і смакували печиво, а потім, якщо дозволяв стан здоров’я, йшли на донацію. Опісля кожен міг відпочити, пофотографуватися та отримати подарунок — спеціальний продуктовий набір і брендовий донорський значок. Пропонуємо вашій увазі світлини з події.

alt text

«Ми переконані, що, коли розповідаєш про донації на високому рівні, багато хто звертає увагу на саму можливість здати кров. Також це — позитивний приклад інших членів команди. Співпраця з надійним і досвідченим партнером, як ДонорUA, — ще одна запорука успіху», — сказали в Ciklum.

Корпоративний день донора із «Фармак»

22 червня організація ДонорUA провела Корпоративний день донора в компанії «Фармак». Подія проходила одночасно у двох містах, а саме: у Києві та Шостці. Компанія «Фармак» щороку проводить таку акцію.

«Такий формат дозволяє зібрати максимальну кількість донорів і об’єднати співробітників. Тим паче, для «Фармак» дбати про здоров’я людей — пріоритет №1», — сказали працівники компанії.

Попередньо була проведена онлайн-лекція та розіслана інформація щодо підготовки до донації. Також зареєстрували всіх охочих на зручний для них час. Радує те, що кожного разу приходить здати кров усе більша та більша кількість людей. Також проводять виїзні Корпоративні дні донора, щоби співробітникам було зручно та комфортно. У Києві здали кров 60 людей, а в Шостці 7 — плазму. Це — неймовірний результат, адже така подія продовжила життя близько 200 пацієнтів. Головне — те, що процедура у компанії близьких людей стає ще приємнішою. Приємно було чути від працівників компанії «Фармак»:

«Будь ласка, проводьте донорські події частіше, ми хочемо допомагати! Крові - вистачить!»

Співробітники прибули до медичного пункту, а їх зустріла команда ДонорUA. Вони зареєструвалися, пройшли медичний огляд, насолодилися чаєм і печивом, поспілкувалися, пофотографувалися та здавали кров, якщо аналізи підтверджували задовільний стан крові. Вони також отримали приємний сюрприз. Нижче ви можете переглянути відео, яке передає атмосферу події.

«Нас дуже тішить, що корпоративні організації з кожним роком усе більше долучаються до соціальних проєктів. Їхнє залучення свідчить що, бізнеси стали соціально орієнтованими. Донорство — це про всіх нас», — сказала Юлія Порядіна, координаторка Корпоративних днів донора від ДонорUA.

Компаній, які підтримують донорський рух, стає все більше не залежно від сфери роботи чи їх розміру. Зокрема, юристів, фармацевтів і IT-працівників об‘єднує найбільше прагнення допомогти. Корпоративні дні донора мають на меті не тільки зручність та орієнтованість на співробітників. Це — про підтримку, розвиток культури донорства та згуртованість навколо добрих справ. Ми пишаємося тими організаціями, які разом об‘єднуються задля порятунку людських життів. Робимо все, щоби донорський рух щодня набирав обертів.

Довідка

ZP Law office of Zoriana Pelekh – юридичний офіс із висококваліфікованими вузькопрофільними спеціалістами. Оперативність розв'язання поставлених задач і професійний результат – їх перевага від конкурентів. Багаторічний досвід роботи в галузі юриспруденції дозволяє ефективно впроваджувати тактику нестандартних рішень, адже організація завжди націлена на досягнення успіху.

Ciklum – міжнародна компанія, що займається розробкою програмного забезпечення і аутсорсингом ІТ-послуг, в якій працює понад 3500 людина. Центри розробки програмного забезпечення та філії компанії розташовані в Великобританії, Швейцарії, Данії, Україні, Білорусії та Пакистані.

«Фармак» – український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки якості й інновацій, АТ «Фармак» з 2010 р. є лідером фармацевтичного ринку України та потужним експортером лікарських засобів.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.