Об'єднати IT і донорство – реально, або як MacPaw і ДонорUA провели ініціативу?

MacPaw і ДонорUA об'єдналися задля проведення Корпоративного дня донора.

7 вересня 2021 року, 13:16

Донорами крові можуть бути 10 – 15% населення, але фактично здає кров ще менше людей. Процедура займає небагато часу, але рятує до трьох життів. Завдяки Корпоративному дню донора вдається об'єднати в одному місці велику кількість людей, аби зібрати сотні літрів крові. Команда ДонорUA щаслива, що з кожним днем долучаються нові організації. Хто доєднався цього разу? Читайте детальніше у статті.

alt text

Як у XXI ст. великі компанії витворюють культуру донорства?

Проєкти, що націлені на розвиток донорського руху, можуть поєднувати різноманітні сфери. Команда ДонорUA радо погоджується на співпрацю з різноманітними організаціями. Цього разу ми об’єдналися з IT-сферою задля порятунку життів. Компанія MacPaw знову виявила бажання провести у 2021 році Корпоративний день донора у своєму головному офісі.

Хувер і Фіксель, два коти компанії, спостерігали за діяльністю понад 45 добровольців. У знайомому місці, де є спортзал, тераса, кімнати для відпочинку та сну, релаксаційні та інші приміщення, донори готувалися до процедури. Проводити донації допомагала бригада Національного військово-медичного клінічного центру « Головний військовий клінічний госпіталь». Охочі проходили попередній медичний огляд, здавали кров, робили спільні світлини та обговорювали наступні донації.

Корпоративний день донора – це поєднання знань і дій. Усі охочі здати кров попередньо отримали пам’ятку донора. Озброєння знаннями наштовхнуло команду MacPaw заглибитися в дослідження організму на наявність тимчасових чи абсолютних протипоказань, уключити особливості харчування донорів у своє життя та інше. Своєю діяльністю вони показують, що донорство – це швидко, комфортно та завжди актуально.

alt text

Що думає про співпрацю команда MacPaw?

Традиційно ми опитуємо тих, хто долучається до донорських проєктів. Раді, що команда організації радо відгукнулася на ініціативу. Вони розповіли, чому для них важливо долучення до ініціатив таких форматів.

«Для нашої команди важливо підтримувати проєкти та ініціативи, які допомагають розв’язувати актуальні соціальні проблеми в Україні. З цією метою у 2018 році ми запустили MacPawCares — соціальні та громадські проєкти компанії. Щороку ми проводимо День донора в компанії, під час якого кожен охочий може здати кров у комфортних умовах. Ця ініціатива не лише допомагає рятувати людей, але й робить значний внесок у популяризацію донорського руху в Україні. Сподіваємося, що кількість донорів крові в Україні буде зростати», – сказала команда MacPaw.

Для нас важливо, щоби подія відбувалася у затишній атмосфері та мала благородну мету. Багато чого залежить від того, із яким настроєм і наміром завітає людина. Команда MacPaw єдиноголосно за те, щоби здавати кров та долучатися до порятунку людських життів.

alt text

Яке враження від співпраці у команди ДонорUA?

Корпоративний день донора із командою MacPaw однозначно ввійде в історію розвитку донорства в Україні. Наразі така подія тільки зароджується в Україні, тому всі деталі впливають на те, яке ставлення виробляється у людей до донорства.

«Атмосфера місця, дружня компанія, молодіжний і сучасний підхід до всього заполонили наші серця. Команда ДонорUA щаслива, що мала можливість провести подію спільно з MacPaw. Тепер вони задають тренди не тільки у IT-сфері, але у донорстві. Разом – приємніше, продуктивніше та по-новітньому», – сказали в ДонорUA.

Витворити культуру донорства неможливо за один день. Це – справа десятків років, але вона приносить значні результати, якими хочеться пишатися. Кожен, хто долучається до проєктів, робить свій вклад у розвиток донорства та пришвидшує цей процес. Великі досягнення не за горами. Вони – уже настали!

alt text

Довідка

MacPaw – IT-компанія, яка спеціалізується на розробці та розповсюдженні програм для macOS, iOS, Android та Windows. Сьогодні у портфоліо MacPaw більш ніж 10 програм, якими користується понад 30 мільйонів людей у світі. Серед них — CleanMyMac, Setapp, ClearVPN, Gemini Photos та Gemini 2.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.