«Донорство - це про життя»: найкращі роботи конкурсу ДонорUA Art Project у Миколаєві

Відшуміли новорічні свята і команда ДонорUA поновлює всеукраїнське турне виставки “Донорство - це про життя”. Першим у 2022 році колекцію найкращих робіт конкурсу DonorUA ART Project зустрічав південний Миколаїв. Як проходило відкриття виставки и чому вона присвячена читайте далі в статті.

30 січня 2022 року, 14:48

alt text

Мистецтво і донорство у торговельному центрі

Вже традиційним для виставки місцем вкотре став торговельно-розважальний центр. В Миколаєві радо відгукнулись на нашу пропозицію у ТРЦ «CityCenter» за адресою проспект Центральний, 98. Приміщення центру має чудове, обладнане і світле місце, що імітує мистецьку галерею, що вже не вперше приймають художні проєкти.

18 кращих робіт зручно оселились тут на 2 тижні, аби кожен відвідувач мав змогу подивитись виставку DonorUA ART Project і проникнутись її головною ідеєю. А ідея, нагадаємо, зрозуміла і життєствердна: донорство - це прекрасно, корисно і це дарує життя. Експозиція виставки ніби промовляє: стаємо донорами, бо можемо, бо це когось врятує і подарує надію.

alt text

Відкриття виставки: інтерактиви, гості, відвідувачі

Як і в інших містах, відкриття виставки не було непомітним. Наша команда за допомогою Миколаївської обласної станції переливання крові організувала акцію “Дізнайся свою групу крові”, де всі охочі могли безкоштовно визначити свою групу крові. Такі акції, виходячи з досвіду їх проведення, примушують трохи більше задуматись над тим, який важливий скарб ми маємо у своїх судинах, і замислитись над тим, що для когось наша кров може стати порятунком.

alt text

Люди визначали групу крові і водночас реєструвались на платформі ДонорUA в якості донорів. Нагадаємо, що на нашому сайті є вся необхідна інформація для потенційних донорів, що допомагає подолати стереотипи і наважитись здати кров вперше.

alt text

Відвідали захід, присвячений відкриттю, постійні донори Миколаєва, волонтери, представники станції переливання крові та ТРЦ і просто випадкові відвідувачі, які і не сподівались крім шопінгу потрапити ще на мистецько-донорську подію.

alt text

Не оминули увагою відкриття і представники влади міста і області: Віктор Фаюк - заступник начальника управління охорони здоров’я, Анатолій Бабін - начальник лікувально-профілактичного відділу управління охорони здоров’я, депутатка Миколаївської обласної ради пані Оксана Калюжна.

alt text

Феями івенту стали наші енергійні та палаючі ідеями волонтерки Ірина Руденко і Олена Запорожченко.

alt text

«Хто не встиг, той запізнився? Ні!»

Виставка «Донорство - це про життя» триватиме в Миколаєві до 11 лютого і ви можете в будь-який день долучитись і проникнутись роботами авторів з України та всього світу. Крім її демонстрації ми пропонуємо відвідувачам взяти участь у розіграші призів від нашого постійного партнера компанії Gelius та ТРЦ «CityCenter».

alt text

Всі, хто протягом перебігу виставки відвідають її, сфотографується з роботами, зареєструється на сайті і розмістить фото в соцмережах з хештегом #донорство_це_про_життя, матимуть змогу взяти участь у розіграші:

  • Рюкзака;
  • Настільної лампи;
  • Смарт-пляшки;
  • 2-х квитків в кінотеатр MULTIPLEX.

alt text

Чекаємо на вас і бажаємо удачі, розіграш відбудеться 12.02.2022 року на сторінках соцмереж ДонорUA. Слідкуйте за анонсами, виставка і надалі мандруватиме містами України, аби популяризувати донорство і спонукати людей ділитись своєю кров’ю з тими, хто її потребує

Долучайтесь до донорського руху і рятуймо життя разом!

Ваш ДонорUA

Висловлюємо подяку тим, без кого ця подія не відбулася б:

Комунальне некомерційне підприємство Миколаївська обласна станція переливання крові Миколаївської обласної ради Заготовляє цільну кров, плазму і тромбоцитну масу. Приймає донорів з будь-яким місцем реєстрації. Для кроводачі донорам потрібно мати з собою будь-який документ, що посвідчує особу та місце реєстрації. Обмеження по вазі донора - 50 кг. Для здачі тромбоцитної маси центр крові приймає чоловіків та жінок.

ТРЦ «City Center» - найпопулярніший торговельно-розважальний центр м. Миколаїв

Gelius – це український бренд, який розробляє та виробляє аксесуари для мобільних телефонів і smart-гаджетів. Команда прагне, щоби все більше людей мало можливість насолодитися якісними гаджетами, музикою, швидкістю, зручністю, захистом. До продукції входить повна лінійка товарів аксесуарів для мобільних телефонів, зокрема Bluetooth-динаміки, бездротові навушники, smart-годинники, автомобільні та мережеві зарядні пристрої, додаткові батареї, USB-кабелі, автомобільні утримувачі, захисне скло тощо. Цей бренд комбінує дизайн, надійність, високу продуктивність, драйв, швидкість, інновації.

Олександр Сайковський - фотограф події

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.