Дніпро приймав виставку “Донорство — це про життя”: що, де і коли?

Рух — це життя, тому наша команда і наші проєкти ніколи не стоять на місці.

19 лютого 2022 року, 17:07

«Тут такий рух!», — Дніпро вражає активністю

Після гостинного південного Миколаєва найкращі роботи конкурсу DonorUA ART Project прибули з гастролями до величного міста Дніпро. Чим відзначилось відкриття всеукраїнського проєкту в Дніпрі та з яким настроєм містяни вітали картини та інтерактиви - читайте далі в нашій статті.

alt text

16 лютого 2022 року наша виставка-мандрівниця зупинилась на два тижні в Дніпрі. «Оселею» для неї радо погодився стати торговельно-розважальний центр «Караван», і виділив для експозиції і vip-місця біля фонтану. Роботи митців з усього світу на тему сутності донорства крові будуть доступні тут для перегляду до 2 березня.

alt text

На відкритті виставки спільно з медичною лабораторією IQLab відбувся вже звичний для наших акцій інтерактив «Дізнайся свою групу крові». Майже пів сотні людей визначили свою групу крові та мали змогу зробити cito-тест на гепатит С.

alt text

Серед них були як відвідувачі, що цілеспрямовано завітали на відкриття виставки, так і випадкові перехожі, які прийшли на шопінг або розваги, але зацікавились івентом.

alt text

«Люди часто нічого не знають про свою кров, не здогадуються, яка в них група. Ці тести підштовхують їх задуматись над тим, що їхня кров може стати для когось неоціненним подарунком і порятунком», — каже менеджерка проєктів ДонорUA Тетяна Канчура.

alt text

Приємно вразило, що серед тих, хто завітав на відкриття, були всі вікові категорії — від маленьких дітей-школярів до прекрасної 85-річної пані, як вперше в житті визначала свою групу крові.

alt text

Як мистецтво допомагає популяризувати донорство?

Мистецтво, зокрема образотворче, це найкоротший шлях до душі. Без зайвих слів кожна картина, що представлена на виставці, промовляє до глядача про красу та важливість донорства, доносить його життєствердну силу. За допомогою цієї виставки зокрема, і DonorUA ART Project загалом команда ДонорUA доносить до людей думку, що про донорство потрібно говорити і думати не лише ситуативно за потреби, а й можна навкруг нього вибудувати певну філософію життя.

alt text

І, здається, нам це вдається: багато відвідувачів відмічали, що раніше навіть не замислювались над тим, щоб стати донорами, але отак просто під час дозвілля стикнувшись з естетичними інструментами пропаганди донорства, вирішили зареєструватись на нашій платформі і спробувати. Це є ще однією задачею нашої команди - винести тему донорства з лікарняних стін та зламати стереотипи про те, що це вимушено, а ще страшно і небезпечно.

alt text

Призи за селфі? Це цілком можливо

Для того, щоб відвідувати виставку та надихатись темою донорства було не просто корисно і цікаво, а ще й трохи азартно, команда ДонорUA з партнерами приготувала в Дніпрі конкурс. В усіх відвідувачів є шанс виграти необхідні у сучасному світі смарт-гаджети від бренду Gelius, що роблять життя мобільнішим і простішим, а також фірмові брендовані фляги від ТРЦ «Караван».

alt text

Для участі в розіграші потрібно:

  • Зробити селфі з виставки «Донорство-це про життя»;

  • Запостити його на своїй сторінці в соцмережі з хештегом #донорство_це_про_життя;

  • Бути зареєстрованим або зареєструватися на платформі ДонорUA.

Долучайтесь до донорського руху і рятуймо життя разом!

Ваш ДонорUA

alt text

Висловлюємо подяку тим, без кого ця подія не відбулася б:

Медична лабораторія IQLab Українська незалежна лабораторія, яка розпочала свою діяльність 5 грудня 2018 р. у місті Дніпро. Доступна ціна, гнучкість та індивідуальний підхід до кожного клієнта - те, що відрізняє регіональну лабораторію IQLab від великих мереж.

ТРЦ «Караван» — відома в Україні мережа торговельно-розважальних центрів європейського рівня в популярному форматі shopping mall.

Gelius — це український бренд, який розробляє та виробляє аксесуари для мобільних телефонів і smart-гаджетів. Команда прагне, щоби все більше людей мало можливість насолодитися якісними гаджетами, музикою, швидкістю, зручністю, захистом. До продукції входить повна лінійка товарів аксесуарів для мобільних телефонів, зокрема Bluetooth-динаміки, бездротові навушники, smart-годинники, автомобільні та мережеві зарядні пристрої, додаткові батареї, USB-кабелі, автомобільні утримувачі, захисне скло тощо. Цей бренд комбінує дизайн, надійність, високу продуктивність, драйв, швидкість, інновації.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.