ДонорUA візьме участь у благодійному проєкті з популяризації цифрового мистецтва

n/a

11 травня 2022 року, 13:57

alt text

ДонорUA - це соціальний проєкт, що займається популяризацією донорства крові та працює для того, щоб створити систему, що допоможе координувати центри крові та потік донорів по всій Україні. З 2014 року проєкт об’єднав на платформі заклади, які заготовляють кров, а це понад 300 центрів крові по країні, а також допомагає налагодити контакти між лікарнями, фахівцями з охорони здоров'я, донорами та пацієнтами, щоб оперативно надавати медичну допомогу. Потреба у кроводачах зросла іще більше після повномасштабного російського вторгнення наприкінці лютого. ДонорUA доклав чимало зусиль й успішно сформував стратегічний резерв донорів крові. А зараз продовжує адресну роботу з центрами крові для того, щоб допомагати із покриттям їхніх потреб та ефективно залучає й координує місцевих волонтерів.

Ми раді оголосити, що візьмемо участь у проєкті, який допоможе нам залучити додаткові ресурси на підтримку нашої роботи. Проєкт ZelenskiyNFT, який створила студія IamUkraine, - це колекція з 10 000 цифрових витворів мистецтва. Усі вони створені в різному стилі, однак об'єднані спільною ідеєю - у різний спосіб показати досвід та солідарність українського народу, що переживає війну.

Директор проекту Володимир Самойленко розповів про запуск проєкту: «Ми хочемо, щоб світ об’єднався, щоб надати гуманітарну підтримку українській справі, підтримуючи цей проєкт. Колекція NFT Зеленського зосереджена на демонстрації унікальних форм мистецтва на честь відваги, проявленої українським народом і президентом Володимиром Зеленським протягом останніх місяців. Дух лідера був джерелом натхнення для людей у ​​всьому світі. Ми усвідомили, наскільки впливовим було продемонструвати глобальну підтримку країні, і це значний крок у цьому напрямку».

Мета заснованого IamUkraine проєкту, що об'єднав мережу українських благодійних та громадських організацій, - розказати про війну в Україні та згуртувати зусилля для підтримки країни. Тисячі цифрових токенів, кожен з яких існує лише в одному екземплярі, мають велику цінність для колекціонерів NFT артефактів в усьому світі, що хочуть придбати унікальний мистецький твір, інвестуючи до того ж кошти у добру справу.

Проєкт стартує у червні, і зібрані з продажу NFT токенів кошти будуть розподілені між українськими громадськими та благодійними організаціями. Сподіваємося, що проєкт допоможе нам та іншим організаціям підтримувати українців.

Щоб дізнатися більше про проєкт ZelenskiyNFT, перейдіть на їхній сайт та підпишіться на соцмережі: так ви будете знати про оновлення, а також зможете придбати котрийсь з екземплярів в NFT колекції.

Підписуйтесь на новини проєкту: Twitter, Instagram, Telegram.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.