ПУМБ підтримує донорський рух разом з ДонорUA 

Мета проєкту – фінансування ініціатив з донорства крові, закупівля засобів тактичної медицини для ЗСУ, допомога знекровленій економіці країни та підтримка патріотичного українського арту.

5 липня 2022 року, 08:08

alt text

ПУМБ (Перший Український Міжнародний Банк) спільно з ДонорUA ініціює соціальний проєкт «Ми однієї крові». Мета проєкту – фінансування ініціатив з донорства крові, закупівля засобів тактичної медицини для ЗСУ, допомога знекровленій економіці країни та підтримка патріотичного українського арту.

Буде запущена інстаграм-сторінка проєкту - @lifesavingmerch. Вона об’єднає українських виробників патріотичного мерчу, ілюстраторів та фонди, що працюють задля забезпечення країни запасами компонентів крові та засобами тактичної медицини.

  • Мерч «Ми однієї крові» можна буде замовити вже 5 липня з відправкою по Україні з 15 липня. Пізніше планується і міжнародна доставка.

  • Усі товари створені українськими брендами – Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та «Авіація Галичини».

  • До дизайну мерчу долучились українські ілюстратори – Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Катерина Пилюшенко.

  • У колекції будуть доступними дві категорії – одяг (футболки, худі, бомбери) та аксесуари (бананки, рюкзаки, шопери, рушники, шкарпетки), а також стікери-шеврони з ілюстраціями та мемами.

Половину вартості від кожного замовлення ПУМБ перерахує ДонорUA та «Агентам крові». Кошти підуть на забезпечення потреб у донорській крові, доставку компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських воїнів. Донори, які мають підтверджену кроводачу через систему ДонорUA – отримають 25% знижки на мерч.

Дізнайся, як зареєструватися донором та отримати знижку на мерч, за посиланням. Замовляйте мерч, що рятує життя та носіть його з гордістю!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.