«Найтепліший день донора»: побудь Святим Миколаєм — здай кров для дітлахів

Акція проходить у 9 містах України

14 грудня 2022 року, 14:38

alt text

Акція «Найтепліший день донора» від «ДонорUA» проходить щороку до Дня Святого Миколая, аби забезпечити донорською кров’ю маленьких пацієнтів обласних дитячих лікарень України. Попередньо зареєструвавшись, охочі можуть прийти і здати кров у рамках цієї ініціативи.

Під час повномасштабної війни не лише наші захисники потребують донорської крові — вона, як і раніше, необхідна цивільним пацієнтам. Зокрема, дітки, які проходять лікування онкологічних захворювань, ведуть свою складну боротьбу, і ми можемо їм допомогти — разом із вами.

Цьогоріч акція проходить у:

Аби дізнатися деталі про подію та зареєструватися для участі, натисніть на назву свого міста. Готуючись до донації, не забудьте ознайомитися з Пам’яткою донора.

За бажання, ви також можете приносити подарунки для діток — іграшки, які можна мити (без дрібних деталей), книжки, розмальовки, канцтовари (фломастери, блокноти тощо), пазли, невеликі конструктори. Будь ласка, не приносьте м'які іграшки, іграшки з вираженим запахом та їжу.

На вас чекає частування, розіграш подарунків від компанії Gelius та інших партнерів, волонтерська підтримка й спеціальна фотозона. До зустрічі!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.