Підтримайте збір коштів на перевезення крові

Результати роботи за пів року та подальші плани

27 січня 2023 року, 11:42

alt text

Від початку повномасштабного вторгнення «ДонорUA» транспортує кров у прифронтові лікарні. У серпні ми відкрили збір і вдячні всім, хто його підтримав фінансово чи інформаційно. Завдяки вам за цей час ми організували 28 поїздок, що дозволило потенційно врятувати понад 42 тисячі життів військових і поранених цивільних.

Допоки війна триває, ми не припиняємо транспортування крові. Для цього використовуються спеціальні автівки із вбудованими холодильними камерами, які потребують палива та догляду. Також ми оплачуємо працю водіїв, котрі ризикують життям у цих поїздках. Усі вони є зареєстрованими ФОПами, що звітують перед державою та сплачують податки.

Ми відкриваємо новий збір, до якого ви можете долучитися, задонативши на Монобанку. Кожна гривня допомагає рятувати життя — зокрема тих, хто бореться за нашу свободу та майбутнє. Підтримайте кампанію — дозвольте крові вільно циркулювати країною!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.