Поділися любов'ю

Поділися любов'ю

14 лютого у 5 містах України: Кропивницькому, Тернополі, Дніпрі, Вінниці та Миколаєві.

7 лютого 2023 року, 13:34

У ці холодні лютневі дні ми можемо підтримати одне одного й примножити тепло і любов: здати кров для тих, кому вона потрібна на лінії вогню або в тилу. Приходьте ділитися любов'ю самі, з рідними, друзями або партнером/партнеркою.

Коли: 14 лютого, 9:00-13:00. Місце проведення: Обласні центри служби крові вказаних міст.

Онлайн реєстрація — обов'язкова для того, аби центри крові розраховували навантаження і змогли прийняти всіх в комфортний спосіб і без черги. Перед реєстрацією, будь ласка, ознайомтеся із памʼяткою донора.

Щоб зареєструватися, оберіть подію в Кропивницькому, Тернополі, Дніпрі, Вінниці та Миколаєві на нашому сайті.

Акція «Поділися любов’ю» покликана залучити людей до регулярного добровільного донорства через атмосферу свята і затишку: донорів запрошують здавати кров самостійно або в компанії найрідніших людей.

«Сьогодні вся країна працює на перемогу. Кров потрібна завжди, аби її запасів вистачало для потреб військових і цивільних пацієнтів. Ми мріємо, щоб донорство крові поступово перетворилося для українців на стиль життя. А окрім того, радіємо, коли донори й донорки приходять на наші події в компанії членів родини, друзів чи коханих, адже добрі справи зближують ще більше», — підкреслює CEO та засновниця «ДонорUA» Ірина Славінська.

Наближаємо перемогу, примножуючи любов!

Партнер: Gelius Ukraine

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.