«Додай червоного» 22 квітня у Radisson Blu Hotel на Ярославовому Валу

Здавайте кров у дружній атмосфері

18 квітня 2023 року, 09:14

Запрошуємо киян та гостей міста здати кров у рамках традиційної акції «Додай червоного», яка проводиться щомісяця вже понад пів року. Цього разу нас приймає Radisson Blu Hotel, розташований за адресою вул. Ярославів Вал, 22. На вас чекають інтерактиви, фотозони, розіграш призів від наших партнерів, частування і тепла атмосфера.

Виїзну донацію здійснюватиме Київський обласний центр служби крові. Наша спільна мета — поновити запас крові для військових та цивільних пацієнтів. Нагадаємо, що це кров не лише для Київщини — ми транспортуємо її до прифронтових лікарень, і, можливо, саме ваша кров врятує чиєсь життя у гарячій точці. Якщо ж ви з якихось причин не можете бути донором, пропонуємо підтримати перевезення крові фінансово або стати нашим волонтером.

Захід відбуватиметься з 9:00 до 13:00. Радимо гарненько виспатися, а зранку поснідати кашею на воді без масла, нежирним печивом, солодким чаєм. За добу до кроводачі слід також дотримуватися нескладної дієти — про неї та інші аспекти підготовки читайте у Пам’ятці донора.

За день ми плануємо прийняти до 60 донорів — реєструйтеся на сторінці події та обирайте зручний часовий слот. До зустрічі!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.