«ДонорUA» презентували новий проєкт на Міжнародному форумі реабілітації

Донорство у контексті відновлення України та нові можливості для донорів

26 квітня 2023 року, 16:24

alt text

11-13 квітня у Львівському реабілітаційному центру «Незламні» відбувся Міжнародний форум реабілітації, присвячений відновленню та лікуванню людей, які отримали травми внаслідок війни. Йшлося про психологічну допомогу, протезування та інші аспекти роботи, пов’язані з поверненням бійців і постраждалих цивільних до нормального мирного життя. Однією з визначних подій форуму стала презентація нового корпусу UNBROKEN національного центру «Незламні».

Участь у форумі взяла і команда «ДонорUA», познайомивши гостей та інших учасників із нашими проєктами. Фізична реабілітація після поранень часто потребує хірургічного втручання, часом неодноразового, для якого можуть бути необхідні компоненти крові. Тож тема донорства й розвитку відповідної культури тісно пов’язана з темою відновлення.

Ще однією важливою частиною заходу стала «Алея стартапів», у рамках якої були презентовані інноваційні проєкти у сфері медицини, охорони здоров’я та реабілітації. Ми також представили нову розробку, з якою незабаром познайомимо і вас. DonorUA ForTeams — функціонал, що дозволяє створити власну спільноту донорів. Проєкт спрямовано передусім на компанії, що розвивають корпоративну соціальну відповідальність. Сподобається розробка також волонтерським, творчим, спортивним і дружнім спільнотам, які розділяють наші цінності. Вже незабаром і ви зможете протестувати це оновлення разом із друзями, колегами та однодумцями.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.