44 доставки донорської крові на передову забезпечила команда «ДонорUA» завдяки проєкту LifesavingMerch

Ваш стиль допомагає рятувати життя

9 травня 2023 року, 14:06

alt text

Зібрати кошти на 44 виїзди із донорською кров’ю в гарячі точки команді «ДонорUA» вдалося завдяки проєкту Lifesaving Merch з ініціативи ПУМБ #МиОднієїКрові . За 10 місяців завдяки мерчу із зображеннями від українських митців зібрані майже 2 млн грн врятували життя тисяч українських захисників та захисниць, а також цивільних у прифронтових територіях.

«Кампанія «Ми однієї крові», в рамках якої реалізується проєкт Lifesaving Merch, дозволяє нам забезпечувати доставку крові в прифронтові регіони та гарячі точки, а також залучити до здачі 1116 нових донорів по всій країні. Кожна донація крові — це мінімум три врятовані життя, кожне замовлення цього мерчу — фінансування доставки крові на фронт», — наголошує засновниця «ДонорUA» та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Кров перевозять у спеціальних авто, що обладнані холодильними камерами та здатні убезпечити персонал. Нагадуємо, що одна така поїздка рятує близько 1000 життів.

Замовити патріотичний мерч, що рятує життя та підіймає бойовий дух українців, можна на сайті проєкту.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.