«ДонорUA» продовжить розвиток спільноти за підтримки SendPulse

Дякуємо партнерам за допомогу в розвитку донорського ком’юніті!

16 травня 2023 року, 17:41

alt text

Формувати спільноту українських донорів, ефективно інформувати понад 100-тисячну команду однодумців та комунікувати з усіма партнерами «ДонорUA» вдається за підтримки української компанії SendPulse.

«Вже другий рік поспіль SendPulse безоплатно надає свої сервіси «ДонорUA», що дозволяє нам розвивати спільноту та інформувати всіх донорів, які зареєструвались на єдиній платформі», —коментує співпрацю засновниця «ДонорUA» та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Вона додала, що навіть після стрімкого збільшення спільноти з 40 до 125 тисяч учасників SendPulse залишився вірний своїм принципам і безоплатно розширив можливості використання їхніх сервісів на більш ніж вдвічі ширшу аудиторію.

Довідково:

SendPulse — єдина платформа автоматизації маркетингу та продажів, що дозволяє комплексно просувати бізнес та утримувати клієнтів. В SendPulse ви можете відправляти розсилки по email, SMS, Viber та WhatsApp, працювати з клієнтами за допомогою чат-ботів у Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, швидко створювати лендинги та запускати власні онлайн-курси без навичок програмування. А всі активності та дані про клієнтів зручно відстежувати у безкоштовній CRM від SendPulse.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.