33 донори «Додали червоного» у Radisson Blu Hotel 20 травня

Другий день донора на Ярославовому валу

23 травня 2023 року, 09:35

33 донори здали кров для потреб військових та цивільних пацієнтів Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова 20 травня. Це був новий захід в межах спільного проєкту ДонорUA та Radisson Blu Hotel – «Додай червоного».

Під час події вже вдруге було проведено спеціальну лекцію від СДУ «Український центр трансплант-координації» про порядок та механізм донорства органів в Україні. Завідувачка відділення супроводу трансплантації Вікторія Семенюк розповіла гостям заходу про розвиток галузі та успішні кейси українських трансплантологів.

Прижиттєва згода громадянина на використання його органів після смерті дає шанс на одужання іншим людям. Відвідувачі мали змогу підписати такий документ безпосередньо на лекції – 4 людини одразу скористалися цією нагодою.

Щомісяця ДонорUA проводить виїзні донації, де люди можуть здавати кров у невимушеній позитивній атмосфері разом із друзями. Дякуємо партнерам Gelius за підтримку наших заходів. Слідкуйте за анонсами подій на нашому сайті та в соціальних мережах: Instagram, Facebook, Telegram.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.