Три доставки донорської крові на фронт здійснив ДонорUA за минулий тиждень

Допоможіть рятувати українських захисників і поранених цивільних — підтримайте перевезення крові фінансово

7 червня 2023 року, 16:56

Кожна сформована та профінансована доставка крові у гарячі точки здатна врятувати понад 1000 життів. Лише за минулий тиждень ДонорUA здійснив три таких транші аби поранені військові та цивільні мали більше шансів на одужання та життя завдяки вчасній допомозі.

З квітня минулого року платформа ДонорUA у співпраці з Міністерством охорони здоров’я перевозить кров у прифронтові шпиталі. Наразі ДонорUA є єдиною в Україні організацією, яка займається транспортуванням крові у гарячі точки. Допомагає у цьому фінансова підтримка небайдужих громадян.

8 років ДонорUA працює задля того, аби всі, хто потребує крові, могли вчасно її отримати. З моменту повномашстабного воргення рф запити збільшилися у кілька разів, тож нам потрібна ваша допомога — а саме 450 мл добра для цивільних та військових українців. Доставки на фронт здійснюються за умови навчяності не лише крові, а й фінансування логістики.

450 мл — це об’єм стандартного гемакону з кров’ю. Якщо ви не маєте протипоказань до донорства, реєструйтеся у базі ДонорUA та здавайте кров, зручно плануючи донації в особистому кабінеті.

450 мл — це також об’єм великої кави у середньостатичній кав’ярні, і будь-хто може «пригостити кавою» ДонорUA, задонативши через сервіс BuyMeACoffee або налаштувавши регулярний платіж.

Підтримати організацію можна також швидким донатом через Liqpay, внеском на Монобанку або будь-яким іншим зручним способом.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.