36 працівників Укрексімбанку поділилися кров’ю на корпоративній донації з ДонорUA

36 працівників Укрексімбанку поділилися кров’ю на корпоративній донації з ДонорUA

Виїзна донація змотивувала рекордну кількість людей з команди здати кров в один день

21 червня 2023 року, 22:22

20 червня команда ДонорUA організувала корпоративний день донора для співробітників Укрексімбанку у приміщенні Головного Банку. 36 працівників здали кров для потреб військових і цивільних пацієнтів. Забір крові здійснювала бригада Київського обласного центру служби крові.

«Напередодні Дня донора співробітники нашого банку найчастіше задавали запитання: «Яка група крові є найбільш необхідною?» На це запитання найкраще відповіли у ДонорUA: найбільш необхідна та, яка є у вас, адже вона може врятувати чиєсь життя. Життя людини — найвища цінність, її спасіння — покликання лікарів. Стати донором означає долучитися до цієї важливої місії, віддавши частинку себе для порятунку іншого. Окрім того, це також і турбота про власне здоров'я — регулярний скрінінг, здоровий спосіб життя і оновлення організму», — коментує Володимир Кулешов, медичний директор амбулаторії Укрексімбанку.

«Ми раді провести для Укрексімбанку першу виїзну донацію. Команда вже має усталену донорську традицію та регулярно здає кров, організовано відвідуючи центри крові — як у Києві, так і в інших обласних центрах. Проте саме виїзна донація змотивувала рекордну кількість людей з команди здати кров в один день, і ми надзвичайно вдячні працівникам Укрексімбанку за свідому громадянську позицію й відкритість до нового досвіду», — поділилися враженнями проєктна менеджерка ДонорUA та організаторка події Євгенія Якобчук.

Фото події — у нашому Facebook.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово — наприклад, задонатити на перевезення крові, поповнивши Монобанку. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

Укрексімбанк (АТ «Державний експортно-імпортний банк України») — акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Кабінету Міністрів. Структура АТ «Укрексімбанк» в Україні складається з Головного банку, 22 філій, 28 відділень (станом на 01.05.2023) та два представництва за кордоном — у Лондоні і Нью-Йорку. Укрексімбанк має найпоширенішу в Україні мережу банків-кореспондентів (понад 850 банківських установ у різних країнах світу). Місія банку — сприяти розвитку економіки України та бізнесу клієнтів, переважно експортоорієнтованих та імпортозамінних галузей економіки, шляхом кредитування і банківського обслуговування фінансових операцій клієнтів, підтримки національного експортера та виконання функції фінансового агента Уряду України. Загалом Укрексімбанк є лідером за обсягом кредитування та фінансування української економіки у 2022 році із часткою на рівні 14 %. Понад 55 % фінансування, отриманого від МФО, адміністровано саме через Укрексімбанк.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 120 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.