Понад 25 тисяч гривень зібрали фахівці Infopulse на доставку крові до фронту

Понад 25 тисяч гривень зібрали фахівці Infopulse на доставку крові до фронту

130 фахівців компанії відвідали лекцію, під час якої донатили кошти на перевезення крові до прифронтових регіонів

23 червня 2023 року, 13:47

12 червня ДонорUA організували для команди Infopulse лекцію, присвячену донорству крові. 130 фахівців компанії відвідали лекцію, під час якої донатили кошти на перевезення крові до прифронтових регіонів — усього вдалося зібрати понад 25 тисяч гривень. Дана сума покриває близько половини вартості однієї поїздки, а отже, здатна врятувати до 500 життів наших військових та поранених цивільних.

Лекцію проводила Людмила Лінник — координаторка платформи ДонорUA, яка розповіла колективу Infopulse про те, кому в Україні потрібна донорська кров, хто може її здавати і які існують протипоказання до цього, як підготуватися до донації крові тощо. Говорили також про діяльність платформи — зокрема, про перевезення крові до гарячих точок. Наразі ДонорUA лишається єдиною організацією, яка транспортує кров до фронту. Бажаючи підтримати цю ініціативу, спільнота Infopulse під час лекції задонатила понад 14 тисяч гривень, і продовжувала робити це після закінчення події — всього ж зібрали 26 138 грн.

«Мене вразила зацікавленість команди Infopulse у донорстві і те, як вони перейнялися цією темою — не лише важливістю здачі крові, а й необхідністю її доставки нашим захисникам і захисницям. Під час лекції колектив зібрав чималу суму коштів, яку опісля подвоїв — це дуже важливо й цінно. Сама я не можу бути доноркою, і кожна така лекція для мене — особиста історія: я маю велике сподівання, що якась частина людей, дізнавшись, як і навіщо це робити, здасть кров. Щоразу, читаючи ознайомчу лекцію, я почуваюся так, ніби сама готуюся до донації», — ділиться Людмила Лінник.

Соціальна відповідальність бізнесу — один зі стратегічних напрямів розвитку компанії Infopulse. Керуючись однією з наших фундаментальних ціностей – залученістю, спеціалісти компанії вкотре підтримали Всесвітній день донора крові, щоб врятувати життя захисників та захисниць України. Завдяки унікальній ініціативі DonorUA for Teams нам вдалося об’єднати в групу Infopulse 40 спеціалістів, 13 з яких уже здали 5,85 літрів крові. Інші учасники групи вже запланували здачу донорської крові. Такі ініціативи об’єднують людей заради спільної мети, тож ми плануємо продовжувати розвивати донорську культуру в країні.

«У минулі роки, ще до пандемії ковіду, здавати кров було значно легше: люди працювали в офісах, можна було замовляти мобільні бригади та здавати кров прямо на роботі. Наразі часи змінились — зараз колеги розкидані по всьому світу, тож централізувати збір крові дуже складно. При цьому, важливість донорства з часів повномасштабного вторгнення набагато виросла. Спираючись на ці фактори, ми хотіли винайти спосіб, який би дозволив об'єднати спільноту компанії Infopulse, навіть якщо хтось мешкає в іншій країні. Тож ми дуже вдячні організації ДонорUA за таку пропозицію партнерства, де ми змогли не тільки реєструватись на донорство крові, але й приєднатись до фандрайзингу. Коли зусилля об'єднуються, результат завжди крутіший», — Орина Ігнатьєва, лідерка CSR команди Infopulse

Задонатити безпосередньо на перевезення крові до фронту можна на Монобанку. ДонорUA також організовує тематичні заходи для залучення нових донорів, адресно допомагає пацієнтам, що потребують крові, та займається просвітницькою діяльністю. Підтримати платформу фінансово можна будь-яким зручним способом.

Довідково:

Infopulse — міжнародна IT-компанія, заснована в 1991 в Україні, частина скандинавської групи Tietoevry, входить до 100 топових аутсорсерів світу, визнаних IAOP®. Сьогодні налічує понад 2000 спеціалістів та має делівері центри в 5 країнах Європи та Південної Америки. Спеціалісти компанії мають експертизу у сферах Banking and Finance, Telecom, Energy and Utilities, Software and Hi-Tech. Infopulse надає послуги з IT-Consulting, Software Development, Cloud & Infrastructure, Cybersecurity і надають послуги для клієнтів у 40+ країнах світу.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 120 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.