Вже понад 100 наших донорів отримали «Гігапоміч» від lifecell

Вже понад 100 наших донорів отримали «Гігапоміч» від lifecell

З них 56 людей уперше здали кров

7 липня 2023 року, 16:04

alt text

12 червня ДонорUA спільно з мобільним оператором lifecell запустили акцію «Гігапоміч». На сьогодні нею скористалися вже понад 100 донорів, які є абонентами lifecell, та отримали бонусні гігабайти мобільного інтернету в якості подяки за донацію крові.

Акція триватиме до 31 грудня 2023 року. Абоненти lifecell, зареєстровані на платформі ДонорUA, протягом цього періоду зможуть отримувати 10ГБ мобільного інтернету за кожну кроводачу.

«Ми багато спілкуємося з донорами і знаємо, що найбільша нагорода для них — це сама можливість врятувати чиєсь життя, задоволення від виконаної доброї справи, відчуття власної цінності. Проте донори все одно заслуговують на подяку, і за підтримки lifecell ми маємо можливість висловлювати її ще й у такий небанальний спосіб. Дякуємо партнерам за допомогу у зміцненні донорського руху й тішимося, що вже понад 100 людей отримали бонуси за свою доброту. При цьому з них 56 людей здали кров уперше», — коментує Ірина Славінська, засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

За умовами акції «Гігапоміч», отримати бонуси можна за будь-яку донацію, і якщо цільну кров здають раз на 2-3 місяці, то плазму або тромбоцити можна здавати раз на 2 тижні. Ви рятуєте — ми дякуємо!

Як узяти участь в акції та отримати бонусні гігабайти, читайте у своєму кабінеті донора.

Довідково:

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 130 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.