49 доставок донорської крові на передову забезпечила команда ДонорUA з липня минулого року завдяки проєкту LifesavingMerch

49 доставок донорської крові на передову забезпечила команда ДонорUA з липня минулого року завдяки проєкту LifesavingMerch

Ми розпочали співпрацю в рамках кампанії «Ми однієї крові» в липні минулого року, і щасливі, що за рік завдяки проєкту Lifesaving Merch змогли врятувати майже 50 тисяч життів.

11 липня 2023 року, 13:45

За рік ми разом з вами зібрали кошти на 49 виїздів із донорською кров’ю в гарячі точки завдяки проєкту Lifesaving Merch з ініціативи ПУМБ #МиОднієїКрові: завдяки мерчу із зображеннями від українських митців ми спрямували понад 2 млн грн на порятунок життів тисяч українських захисників та захисниць, а також цивільних у прифронтових територіях.

«Ми розпочали співпрацю в рамках кампанії «Ми однієї крові» в липні минулого року, і щасливі, що за рік завдяки проєкту Lifesaving Merch змогли врятувати майже 50 тисяч життів. Тільки за минулий місяць наші водії тричі возили крові та її компоненти у прифронтові регіони, а загалом за 12 місяців ми здійснили 49 таких поїздок, і за час кампанії нам вдалося залучити до здачі крові 1279 нових донорів по всій країні. Кожна донація крові – це мінімум три врятовані життя, кожне замовлення цього мерчу – фінансування доставки крові на фронт», - наголошує засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Кров перевозять у спеціальних авто, що обладнані холодильними камерами та здатні убезпечити персонал. Нагадуємо, що одна така поїздка рятує близько 1000 життів.

Замовити патріотичний мерч, що рятує життя та підіймає бойовий дух українців, можна на сайті проєкту.

ДонорUA – єдина організація, яка у співпраці з МОЗ та УЦТУ транспортує кров у гарячі точки. Доставка крові на прифронтові території відбувається також і завдяки підтримці нашої спільноти. Загалом ми здійснили вже понад 60 доставок крові.
Підтримати перевезення ви можете, задонативши у нашу Монобанку.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.