Ділишся кров’ю – активуй знижку на техніку від магазину «Експерт»

Ділишся кров’ю – активуй знижку на техніку від магазину «Експерт»

17 липня 2023 року, 21:20

Шукаєте техніку або аксесуари до неї? Новий партнер бонусної програми, магазин техніки Експерт, подбав про спеціальні умови для донорів крові, які зареєстровані на платформі ДонорUA. Команда магазину дарує сертифікат з промокодом на 400 грн на всі товари (загальний чек) на купівлю будь-яких товарів сумою від 1200 грн.

З 17 липня до 30 вересня 2023 року донори можуть обміняти бали за донації на промокоди зі знижкою. Якщо ви здали кров до 17 липня, ви також можете взяти участь у бонусній програмі та використати бонуси за попередні донації для генерації промокоду.

Як активувати знижку?

  1. Запланувати донацію в особистому кабінеті та підтвердити її.
  2. У розділі «Подарунки» обрати «Знижка на товари» від магазину Експерт.
  3. Обміняти 100 балів, які нараховуються за одну донацію, на промокод. Один донор може отримати кілька унікальних промокодів.
  4. Ввести цей промокод при купівлі товарів на сайті або озвучити номер на касі при купівлі в одному з офлайн-магазинів.

Скористатися акцією донори можуть з будь-якого куточка України, купуючи товари через інтернет-магазин або прийшовши до одного з 24 фізичних магазинів.

Тож якщо ви ще не зареєстрували свій кабінет донора, запрошуємо зробити це за посиланням.

Дякуємо партнерам магазину «Експерт» за підтримку донорського руху України, а всім донорам і доноркам – за те, що ділитеся кров’ю!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.