Майже 30 літрів донорської крові зібрала Американська торговельна палата під час корпоративної донації

Майже 30 літрів донорської крові зібрала Американська торговельна палата під час корпоративної донації

Майже всі працівники Американської торговельної палати здають кров на постійній основі, тож такий корпоратив для них — не екзотика, а командна традиція

28 липня 2023 року, 10:56

21 липня ДонорUA провели корпоративний день донора для працівників Американської торговельної палати в Україні. Під час заходу, що відбувся в готелі InterContinental Kyiv, 63 донори здали кров для військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Київського міського центру крові.

«Майже всі працівники Американської торговельної палати здають кров на постійній основі, тож такий корпоратив для них — не екзотика, а командна традиція. Дякуємо за підтримку та популяризацію донорського руху — разом ми руйнуємо стереотипи та розбудовуємо громадянське суспільство», — ділиться Євгенія Якобчук, проєктна менеджерка ДонорUA та організаторка корпоративних донацій.

«У складні часи для України не можна переоцінити важливість Дня Донорства Крові, який ми організовуємо вже понад 7 років. Потреба у крові завжди нагальна, і зібрана кров вже сьогодні може надійти до наших відважних героїв, які захищають нашу країну, до когось, хто потрапив у дорожньо-транспортну пригоду чи до хворої на онкологію дитини. Підтримка цієї ініціативи співробітниками компаній-членів Американської Торговельної палати в Україні ще раз довели, що ми єдині в бажанні позитивно змінювати життя інших», — коментує Олександр Шпаковський, координатор з організації заходів Американської торговельної палати.

«Для нашої фірми стало доброю традицією підтримувати ініціативи з донорства крові. Таким чином ми відчуваємо свій внесок у добробут нашої громади та бачимо, як дії кожного з нас помагають рятувати життя. Ми віримо, що це формує культуру нашої фірми, а також дає ціннісний орієнтир для людей навколо. Тому я хотів би висловити щиру подяку всім, хто взяв участь в акції та став донором крові», — говорить Назар Чернявський, директор благодійного фонду «Дихай», який є регулярним партнером корпоративних днів донора в Американській торговельній палаті.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово — наприклад, налаштувати регулярний платіж на Buy Me a Coffee, або задонатити іншим зручним для вас способом. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.